promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Álomtestű csodanő lett a Pókember-filmek bimbóvirító bombázója, Kirsten Dunst szépsége még mindig magával ragadó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Pókember-filmek vöröshajú Mary Jane-je 40 fölött is hódítóan gyönyörű.

Kirsten Dunst-ba annak idején biztos mindenki szerelmes volt; nem csoda, hiszen gyönyörű, fiatal, vadító külsővel megáldott színésznőként tűnt fel Sam Raimi Pókember-filmjeiben - ráadásul az egyik, esős jelenetben olyan felsőt viselt, amiben teljesen átlátszódott a mellbimbója, aminek biztos nagyon örültek a férfi nézők.

Alább az említett jelenet:


Kirsten Dunst már 2 és fél éves korában eldöntötte, hogy színésznő akar lenni: 3 éves korától tévés reklámokban játszott. Aztán több mint 70 reklámos szerep után Woody Allen New York-i történetek című filmjében mutatkozott be a mozivásznon 1989-ben. Az ennél jóval nagyobb szerep a Hiúságok máglyája című filmben jött el 1994-ben, ahol együtt játszhatott például Tom Hanksszel és Bruce Willis-szel.

Ám az igazi kiugrást a szintén 1994-es Interjú a vámpírral jelentette, ahol Kirsten azt a kislányt alakította, akit Brad Pitt magához vesz és vámpírrá változtat. Érdekesség, hogy Kirsten még Pittnél és Tom Cruise-nál is jobb kritikákat kapott, ami jócskán lendített karrierjén - alakításáért egyébként Golden Globe-jelölést és MTV Movie Award-ot kapott.

Ezt követték olyan nagysikerű alkotások, mint a Robin Williams-féle Jumanji, a már említett Pókember, vagy a Mona Lisa mosolya, amiben Julia Roberts-szel együtt játszott.

Kirsten Dunst tehát elképesztő karriert futott be egészen korán, és azóta sem állt le. Igaz, ma már nem igen láthatjuk annyira ismert produkciókban, egyre ritkábban hallhatjuk a nevét, de most mutatták be a Civil War (magyarul: Polgárháború) című disztópikus akciófilmet, amelyet Alex Garland írt és rendezett.

Ennek premierjén jelent meg férjével a már 41 éves Kirsten Dunst, aki még mindig egy álomszép nő.

(Fotó: Profimedia)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás