promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az ATV vezérigazgatója óriási bejelentést tett a Géniuszról, erre a sorsra jut Gundel Takács Gábor kvízműsora
Borítókép:  ATV
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gundel Takács Gábort mostanában az RTL-nél láthattuk, ezért sokakban merült fel a kérdés, hogy mi lesz így A Géniusszal?

Gundel Takács Gábor az egyik legnépszerűbb, ha nem 'A' legnépszerűbb műsorvezető ma Magyarországon, ha műveltségi vetélkedőkről, kvízműsorokról van szó, akkor biztosan. Az elmúlt években hozzászokhattunk, hogy a sportközvetítések világában is otthonosan mozgó műsorvezetőt az ATV képernyőjén látjuk a Géniuszban, a szabadúszóként dolgozó tévés szakembert azonban nyáron már az RTL látványos produkciójában, Az ugrásban láthattuk hétköznaponként.

A Géniusz idén ismét elnyert az év legjobb vetélkedőjének járó díjat a Televíziós Újságírók Díja gálán (amit egyébként Gundel Takács Gábor vezetett), amivel már másodszorra tudott nyerni a színvonalas műveltségi vetélkedő. Németh S. Szilárd, a csatorna vezérigazgatója pedig nem is tétlenkedett sokáig a bejelentéssel, miszerint A Géniusz újabb évadot kap.

„Az ATV történetének egyik legsikeresebb produkciója a Géniusz. Örülünk, hogy rengetegen nézték az eddigi évadokat, a nézők és a szakma is elismerte a produkció értékét. Mindezek hatására úgy döntöttünk, hogy ősszel több epizóddal és új játékosokkal tér vissza a képernyőre a népszerű vetélkedő”

- árulta el az ATV csoport vezérigazgatója. A műsornak ez lesz a negyedik évada, és továbbra is Gundel Takács Gábor fogja ellátni a kvízmesteri teendőket.

A bejelentéssel kapcsolatban megszólalt maga a műsorvezető is, aki a következőképpen magyarázta a műsor sikerét:

„Ennek a vetélkedőnek a történetében nem csak az siker, hogy immár a negyedik évadra készülünk és a második rangos díjat kapjuk, hanem az is, hogy nagyon sok nézőt, széles réteget lehet elérni komoly tudást igénylő játékkal. Sok embernek van igénye arra, hogy frissítse az ismereteit, újat tanuljon, sőt összemérje a tudását a játékosok tudásával. A negyedik évadra rengetegen jelentkeztek, köztük sok fiatal és ez rendkívül örömteli

Az előző évad indulásakor Gundel Takács Gábor az Egyenes Beszéd vendége volt, akkor a következőket árulta el a műsor sikeréről, aminek a legutóbbi évada a korábbiaktól eltérően csupa visszahívott játékosból állt, és a játékidő sem volt fix:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás