promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási hír, felkerül a hazai sikerfilm a Netflixre, április 3-án már láthatod is
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Április 3-án lesz elérhető a streaming óriás repertoárján.

Az utóbbi időben fontos történelmi filmek készültek Magyarországon, amelyek olyan eseményeket mutatnak be, amelyekről korábban ritkán készült film, vagy valami egészen mást emelt ki a szereplők kapcsán. A Most vagy soha! című alkotás márciusban debütált a mozikban, Rákay Philip alkotása pedig azóta is folyamatosan cikktéma. Neves történészek és közéleti személyek  mondják el a véleményüket róla, és valószínűleg még hetekig olvashatunk véleményeket az alkotásról, amelyről mindenkinek van álláspontja.

A Netflix-en már napok óta lehet olvasni, hogy érkezik egy magyar film a kínálatba, amelyet nagyon szerettek itthon. 

A Semmelweis április 3-án érkezik.

A Semmelweis című filmet még 2023 novemberében kezdték vetíteni a mozikban. Koltai Lajos filmjére több mint 300 ezren váltottak jegyet, ám most meg lehet majd tekinteni a Netflixen is, ez pedig hatalmas örömhír azoknak, akik egyelőre lemaradtak róla. A film amúgy 2023 legnézettebb magyar alkotása lett, a főszerepben Vecsei H. Miklós, Nagy Katica és Gálffi László.

A filmben megtudhatjuk a kendőzetlen igazságot Semmelweis Ignácról, akit külföldön csak úgy emlegetnek, hogy az "anyák megmentője". A saját korában viszont egészen máshogy látták őt, hatalmas küzdelmei voltak azért, hogy felismeréseit elismerje a szakma is. Semmelweisnek nem volt egyszerű dolga a saját korában, pedig manapság igazi hősként emlékezünk rá.

Kedvcsináló:

(via Coloré)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás