promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ősz hajú, szakállas öregemberré változott a Kutyám, Jerry Lee sztárja, döbbenetesen néz ki napjainkban James Belushi
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

James Belushi már hosszú évekkel ezelőtt visszavonult a filmezéstől.

A 80-as, 90-es évek nagy filmsztárja James Belushi már hosszú évek óta eltűnt a köztudatból, egykor azonban hatalmas népszerűségnek örvendett világszerte így természetesen hazánkban is. De mi történt az egykor fénylő csillaggal és hogyan fest a külseje napjainkban? Ennek jártunk most utána!

Belushi az első szerepét még 1978-ban kapta miután Garry Marshall producer látta őt játszani egy darabban, ami után tévészerepet adott neki a Who's Watching the Kids? című szituációs komédiában. Első komolyabb szerepében azonban csak pár évvel később, 1981-ben tűnt fel a Michael Mann rendezésében készült Az erőszak utcái című filmben, James Caan és Willie Nelson partnereként. 

Ezután pedig csupa változatos szerepekben játszott. Láthattuk őt drogdílerrel dacoló középiskolai igazgatóként  Az új diri (1987) című drámában, de játszott értelmi fogyatékost az Országúti vagányokban (1989), majd korrupt rendőrnyomozót a Bűnös szándék (1997) című bűnügyi thrillerben is. 

Magyarországon azonban természetesen mondanunk sem kell, hogy a nagyközönség leginkább a Kutyám, Jerry Lee (1989) cím akciófilmből ismerheti őt, amelyben Dooley felügyelőt alakította. De emlékezhetünk még rá A Huncutka című családi vígjátékból egy csavargót játszott, aki egy kilencéves kislány társaságában járja az utcákat és próbál boldogulni. 

A színész egykoron hatalmas népszerűségnek örvendett, mostanára azonban szinte teljesen visszavonult a show-biznisztől- Az utóbbi években mindössze egy-egy beszélgetős műsorban tűnt fel, valamint akadt néhány szinkronszerepe, a filmezéstől azonban teljesen eltávolodott. Amit most róla lehet tudni az az, hogy ideje nagy részét hatalmas oregoni birtokán tölti, ahol kecskéket, csirkéket, teheneket tenyészt. Külön érdekesség vele kapcsolatban, hogy a német juhász kutyáját a Kutyám, Jerry Lee című film miatt kapcsolja a közönség hozzá, de ő már korábban is imádta az állatot, aki ma is hű társa.

A chicagói születésű színész ma már 69 éves és természetesen külseje is igencsak megváltozott az utóbbi években, haja kissé őszes lett, szakállat növesztett és a kor bizony láthatóan rajta is meglátszik, ugyanakkor pocakja a régi maradt és azt mindenképp fontos megjegyezni, hogy egyébként láthatóan egészen jól tartja magát a mai napig, de ezt mindenki döntse el maga friss fotóit illetve videóit látva!

Forrás: Wikipédia / Blikk

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás