promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
74 éves, totál felismerhetetlen a Csillagkapu és a MacGyver sorozatok sztárja
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki most a nyolcvanas és kilencvenes évek egyik legjobb pasija.

Ha a nyolcvanas és kilencvenes évekről beszélgetünk, illetve az évtizedek legjobb sorozatairól és legnézettebb szériáiról, akkor nem haladhatunk el két, ikonikus széria mellett, amelyeket az kötött össze a népszerűségük mellett, hogy a főszerepben Richard Dean Anderson volt. Ez a két sorozat a legendás Csillagkapu és a zseniális MacGyver sorozatok.

Richard Dean Anderson egykor a világ legjobb pasijainak listáján is mindig ott volt, a szerepei is erre predesztinálták, hiszen egyszer ő a lakította az okos és zseniális megoldóembert, máskor pedig a bölcs és jó vezért, aki nagyszerűen irányította a csapatát az űrlények hadserege ellen. Kevesen tudják, de fiatalabb éveiben a sport volt a szenvedélye, különösen a jégkorong volt az, amiben még nagy karriert látott maga előtt, így nagyon fiatalon profi hokisnak készült. Ám az álom nem válhatott valóra, és minden szertefoszlott egy sérülés után, amely kettétörte az ígéretesnek induló karriert, így pedig már korán kénytelen volt elengedni a profi sportolói karrier lehetőségét.

Ám jött a színészet, és minden megváltozott.

Színészi pályafutása során számos televíziós műsorban megjelent, ám sokszor nem hoztak ezek a szériák áttörést, az igazi ismertséget végül a MacGyver című sorozat hozta el számára. A MacGyver-figurából ikont formált, egy popkulturális szuperhőst, amely tartósan velünk is maradt, annyira, hogy 2016-ban újraélesztették a sorozatot.

Az amerikai sztár nem tűnt el a nyilvánosság elől, 1997 és 2005 között a Csillagkapu című sorozatban mint Jack O'Neill ezredes tűnt fel, ez a szereplés szintén óriási népszerűséget hozott számára. Végül a sorozattól való távozását azzal indokolta, hogy több időt szeretne családjával tölteni.

Richard Dean Anderson immár 74 éves, így néz ki most a legendás színész:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás