promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így nézne ki az HBO saját Dűne-sorozata, nyálcsorgatva ámulnak rajta a rajongók
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Belepillanthatunk, milyen lenne az HBO Dűne-sorozata.

A vártnál is nagyobbat robbantott a Dűne: Második rész. Denis Villeneuve sci-fijére szó szerint tódulnak az emberek, végre megint azt láthatjuk Magyarországon is, hogy van egy film, ami tényleg tömegével vonzza a moziba a népeket. Mondjuk meg is érdemli, hiszen a Dűne folytatása elképesztően zseniális lett. Igen magas értékelést kapott mindenhol, mind a kritikusok, mind a nézők többsége is ódákat zeng róla, és bizony a zöldhasúak szempontjából is szépen csilingel.

Meglepődnénk, ha a Warner Bros. nem adna zöldutat a Dűne Messiásának, és bizonyára minden rajongó csalódott is lenne, ha egy ilyen monumentális felvezetés után nem láthatnánk a Szent Háborút.

A Timothée Chalamet és Zendaya főszereplésével készült alkotásról elismerően nyilatkoznak a rajongók, de sokan még mindig azon a véleményen vannak, hogy ezt egy nagyszabású sorozatban lett volna az igazi látni.

Ezzel egyet is kell, hogy értsünk, meg nem is, hiszen a Dűnét moziban látni egy egészen kivételes élmény, vétek kihagyni; de kétségtelen, hogy akár egy Trónok harca-szintű sorozatként is megállta volna a helyét az HBO-n. Bizonyára Denis Villeneuve-ék is rengeteg Emmy-díjat bezsebeltek volna, ha nem mozifilmekként, hanem televíziós szériaként adaptálják Frank Herbert kultikus űreposzát.

Merthogy nyilván ez a sorozat is csak akkor ért volna bármit, ha a jelenlegi alkotók és szereplőgárda dolgozott volna rajta. Tehát ugyanúgy Denis Villeneuve rendezte volna, Hans Zimmer lett volna a zeneszerző, illetve Timothée Chalamet és Zendaya lett volna a főszereplő.

Hála az egyik lelkes rajongónak, most belepillanthatunk, milyen lenne egy Dűne-sorozat Trónok harca stílusban. A videókészítő a YouTube-ra töltötte fel azt az általa megálmodott intrót, ami a Dűne-sorozat bevezetője is lehetne. Ebben úgy jelennek meg a bolygók és a történet fontosabb városai, mint a Trónok harca intrójában Westeros várai, közben pedig dübörög alatta Hans Zimmer fülbemászó zenei témája.

A végeredmény zseniális, a videó alatti kommentszekcióban is mindenki dicséri az alkotó munkáját, és egyetértenek abban, hogy azért nem lenne rossz egy Dűne-sorozatot is látni egyszer az HBO-n.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás