promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kamera elé állt Keanu Reeves rejtőzködő kedvese, óriási a szerelem kettőjük között
Borítókép:  ©Warner Bros film : The Matrix / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki a színész gyönyörű barátnője.

Keanu Reeves, a Mátrix-trilógia és számos más nagy sikerű film sztárja, nem csak visszafogott, mondhatni felfordulás- ás partimentes életmódjáról, illetve egyszerűségéről híres, hanem nagylelkű adakozásairól is. Világszerte imádják és rajonganak érte, illetve a róla szóló megannyi szívmelengető történetet is milliók kedvelik a Földkerekségen. A színész pedig nem véletlen, hogy a Google keresési listáin is rendre, visszatérően előkelő helyen szerepel, ami persze nem csak a rajongók imádatát tükrözi, hanem azt is, hogy milyen "rejtélyes" az élete, így mindenki információkért megy előre a világhálón, hogy többet tudhasson meg a rajongott színészről, aki sokak számára inspirációforrás is.

Persze sokan tudják azt is, hogy a kevés információ csepegtetése egy tudatos döntés Reeves részéről.

Számtalan cikk áradozik róla, mint Hollywood legkedvesebb színészéről, aki igazán szenzációs dolgokat tesz a nyilvánosság előtt. Köztudott, hogy életét számos tragédia övezte, beleértve feleségének elvesztését. Ezért nem meglepő, hogy nézetei nagyon sok emberétől különböznek azt illetően, hogy mi a legfontosabb az életben.

Reeves nagyvonalúságáról is ismert, különösen amiért a Mátrix-trilógiából származó bevételeinek jelentős részét jótékony célokra adományozta, és megosztotta a stábtagokkal. Többször is kijelentette, hogy a pénz nem fontos számára.

2019 óta Reeves kapcsolatban áll a gyönyörű Alexandra Grant képzőművésszel. Barátságuk 2009-ben kezdődött, és fokozatosan alakult át szerelemmé. Kezdetben üzleti partnerek voltak, és több könyvön is együtt dolgoztak. Ráadásul pár évvel ezelőtt közösen alapítottak egy kiadót, amelyet X Artists Books-nak neveztek el. A nyilvánosság elé nagyon ritkán lépnek közösen, így bizony a rajongók mindig örülnek, ha együtt láthatják őket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás