promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kamera elé állt 75 évesen a Taxi-filmek bohókás Gibert felügyelője, nem fogsz ráismerni
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ikonikus szereplője volt a Taxi-filmeknek, minden egyszerű helyzetből humorparádé lett.

A Taxi-filmek Magyarországon is széles körben népszerűek a mai napig, igazi kultuszalkotások lettek az évtizedek alatt, a nézők megismerhették Émilien (Frédéric Diefenthal) és Daniel (Samy Naceri) rendkívül szórakoztató, taxis és rendőrös kalandjait. Luc Besson zseniális kreálmányában a mellékszereplők is zseniálisak voltak, különösen kiemelkedik közülük Gibert felügyelő, Bernard Farcy megformálásában, aki egy rendkívül szeretnivaló, amolyan bájosan ügyetlen karaktert hozott nekünk. Érdekesség, hogy az egyik részben feltűnt egy rövid szerepre Sylvester Stallone is.

Gibert felügyelő, akit Bernard Farcy játszott a Taxi-sorozat összes, öt részében, azonnal közönségkedvenccé vált, szellemes hülyeségeivel és olykor durva, de humoros stílusával.

Bernard Farcy, aki már a 75. életévét is betöltötte, hatalmas népszerűségnek örvend Franciaországban, bár már nem szerepel olyan gyakran filmekben. Legutóbb a 2018-as Taxi 5-ben tűnt fel, és azóta csak egy rövidfilmben szerepelt.

Bernard Farcy, aki olyan emblematikus filmekben is szerepelt, mint a Farkasok szövetsége és az Asterix és Obelix: A Kleopátra küldetés, az évek során jelentősen megváltozott, ami természetes az idő múlásával. A Taxi-sorozat ikonikus karakterének megformálója, úgy tűnik, jól érzi magát és kiváló egészségnek örvend, ami bizonyára örömet okoz rajongóinak, akik bízhatnak benne, hogy a jövőben több szerepet vállal.

A színész pedig gyakran vállal interjúkat is, és sok nyilvános eseményen jelenik meg, így bizony a rajongók, legalábbis Franciaországban nagyon sokszor találkozhatnak a sztárral.

Így néz ki most a legendás Gibert felügyelő, aki nélkül a Taxi-filmek sem léteznének, és nem arattak volna ilyen hatalmas sikert világszerte.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás