promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes fotó került elő: a Taxi-filmek imádott sztárja, Samy Naceri árnyéka önmagának 61 évesen? Nagyon megváltozott a színész kinézete
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Új fotókkal jelentkezett közösségi oldalán az ikonikus színész.

A kilencvenes évek végén számos ikonikus film látott napvilágot, ezek közül az egyik legmaradandóbb, egyedi látásmóddal és humorral megáldott alkotás a Taxi volt, amely Luc Besson forgatókönyvéből készült el, utóbb pedig több folytatást is kapott. Az alkotás a parádés szereposztása miatt is lett ekkora siker. A film egyik legkedveltebb színésze volt a Taxi vezetője, Marseille vagány taxisa, a focibolond Daniel Morales, akinek a figuráját Samy Naceri keltette életre a filmekben. A filmek talán legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor Daniel magát Sylvester Stallonét szállította:

És bár ezekből a filmekből ismerik őt leginkább a világon, nagyobb elismerést mégis egy 2006-ba készült alkotásban nyújtott szerepéért kapott. A film a Dicsőség arcai címet kapta Magyarországon, és egy második világháborús, valós történetet visz filmre. Az alkotás néhány francia katona sorsába enged betekintést, akik a második világháborúban minden megtesznek azért, hogy kiűzzék a németeket a francia gyarmatokról.

A film számos elismerésben részesült a legnagyobb fesztiválokon, többek között Cannes-ben is.

Samy Naceriről már a film kapcsán is őrült történetek kaptak szárnyra, állítólag ő randalírozott a legtöbbet a forgatások alatt, sőt, miatta húzódtak el a film munkálatai is. Majd 2003-ban például elítélték, miután őrült versenybe kezdett egy autósztrádán. De nem ez volt az egyetlen eset, mivel a 2000-es években többször is meggyűlt a baja a rendőrséggel.

Ám újabb filmekben is láthattuk őt, ám ezek a filmek jórészt csak a francia tévében mentek, így Magyarországon szinte csak a Taxi-filmek után van emlékünk róla, 24 év távaltából.

A színész pár napja posztolt magáról képet, így néz ki most 61 évesen:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás