promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyar férfimagazinok ördögien izgató sztárja volt – Így néz ki ma Fresh Wiki
Borítókép:  Fresh / YouTube (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő családanyaként is bombázó maradt.

Az 1990-es években rengeteg olyan popegyüttes született Magyarországon is, amelyek így vagy úgy, de különféle nyugati mintákat majmoltak. Közéjük tartozott az 1996-ban alakult, Fresh nevű banda is, amely lánytriónak indult.

Ma már nem sokan emlékezhetnek rá, hogy indulásnál a Virág, Asmaret és Barbara nevű hölgyek voltak a tagjai, a klasszikus felállás pedig előbb Wiki, majd Andi érkezésével 2003-ra alakult ki, miközben a régiek különböző okok miatt addigra távoztak.

A lányok közül Wiki vitte a fekete hajú „ördög” szerepét, és a szőke Andi volt az „angyal”. Utóbbival talán ma is gyakrabban találkozunk, ezért foglalkozzunk inkább Wikivel, vagyis Gyulai Viktóriával, aki 2004-ben az FHM férfimagazin szavazásán kiérdemelte a legszexibb magyar hölgy címet.

A fekete hajú bombázó idén májusban ünnepli a 43. születésnapját, és az Instagram-oldala tanúsága szerint továbbra is csúcsformában van. A rivaldafényt már maga mögött hagyta, most elsősorban az anyaságban éli ki magát.

Ma már természetesen visszafogottabban öltözködik, mint annak idején a kissé szexista klipekben láthattuk, de Wiki alkalmanként ma is megmutatja bájait követőinek. Persze, csak szolidan, általában a fürdőmedence vizébe csobbanva, izgató, a domborulatokat jól kiemelő bikiniben.

Tavaly nyáron pedig egy hajó fedélzetén sütkérezett, feltehetőleg egy pohár finom borral a kezében. Ezúttal is az „ördög” szerepét játszotta, barnára sült testén jól mutatott a fekete egyrészes fürdőruha. Az egyik kommentelő meg is jegyezte, hogy valaha neki volt Magyarországon a legszebb popsija, ezért abból is többet mutathatna.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás