promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meseszép exmodell játszotta egykoron a Família KFT egyik fontos szerepét, te felismernéd napjainkban a sorozat Debbie-jét?
Borítókép:  Zacc - cafeblog
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Família KFT női szereplői és Csonka Bandi összeálltak egy közös fotóra.

Ki ne emlékezne a 90-es évek ikonikus sorozatára a Família KFT-re, amely nem kevesebb mint 385 epizódot élt meg. Kétségtelenül a legtöbben a szívünkbe zártuk a Szép család nagypapáját, az ikreket és az azóta már szállóigévé vált Esztergályos Cecília "Eddig-eddig-eddig vagyok" mondatát.

Bár a sorozat már közel huszonnégy éve megszűnt, a fiatalabb generációk is rajonganak érte, és előszeretettel nézik meg az ismétléseket a televízióban. A stábtagok és a szereplők pedig a mai napig tartják egymással a kapcsolatot, és évente legalább három-négy alkalommal találkoznak egymással. Ezen találkozások során pedig nosztaligiáznak kicsit és természetesen megosztják egymással életük főbb történéseit.

A főszereplőket köztük a Szép család tagjait játszó színészeket vagy éppen Csonka Andrást nagyon hamar a szívükbe zárták a nézők, de természetesen a mellékszereplők is nagy népszerűségnek örvendtek. 

Ilyen volt például a nagyritkán felbukkanó amerikai számrazású Debbie is, a családfő Szép Károly apjának második felesége volt, akit nem más mint Deborah Kim Javor alakított. Az amerikai exmodell akkoriban Magyarországon élt, üzletember férje, Jávor György miatt tanult meg valamelyest magyarul, ám miután a sorozat véget ért, Londonba költöztek.

Ha valaki nem emlékezne arra, hogy nézett ki Debbie a sorozat idején, íme egy 1996-os beszélgetés, melyben többek között a sorozat egy másik szereplője Dzsupin Ibolya is részt vett.

A sorozat Picije, Csonka András azonban még 2023 tavaszán összefutott Deborah Kim Javorral, valamint a sorozat két másik szereplőjével, a csodás pillanatot pedig meg is örökítette, majd kitette a közösségi oldalaira.

A nemek arányát tekintve lehetnénk a Boney M együttes is, de persze mi csak mi vagyunk és a mai ex Família Kft-s randevúnk. A hölgyek semmit nem változnak, őrület

- írta a csoportképhez a színész, aminek köszönhetően most te is megnézheted, hogyan néznek ki napjainkban a sorozat egykori női sztárjai!

Forrás: Femina

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás