promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
24 évvel a sorozat befejezése után újra összeálltak a Família KFT sztárjai: így még soha nem láttuk Csonka Bandiékat
Borítókép:  Zacc - cafeblog
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A boldog pillanatokról Csonka András számolt be a közösségi oldalán.

Ki ne emlékezne a 90-es évek ikonikus sorozatára a Família KFT-re, amely nem kevesebb mint 385 epizódot élt meg. Kétségtelenül a legtöbben a szívünkbe zártuk a Szép család nagypapáját, az ikreket és az azóta már szállóigévé vált Esztergályos Cecília "Eddig-eddig-eddig vagyok" mondatát.

Bár a sorozat már közel huszonnégy éve megszűnt, a fiatalabb generációk is rajonganak érte, és előszeretettel nézik meg az ismétléseket a televízióban. A stábtagok és a szereplők a mai napig tartják egymással a kapcsolatot, és évente legalább három-négy alkalommal találkoznak egymással, amely során nosztaligiáznak kicsit és természetesen megosztják egymással életük főbb történéseit.

Így történt ez tegnap is, amiről Csonka András osztott meg egy fotót a közösségi oldalán. 

"Voltunk együtt hosszan és sikeresen, ezért ma, jelen időben is összetartunk, VAGYUNK, közünk van egymáshoz, és ez a garancia, hogy LESZÜNK is, mert ez így természetes. A Família Kft örök."

- írta a találkozón készült fotó mellé a színész. A szereplők 24 évvel a sorozat befejezése után álltak össze újra egy közös fotóra. A fotón a sorozatban Picit alakító Csonka Bandi mellett látható többek között Spáh Dávid ,Esztergályos Cecília, Xantus Barbara és a 96 éves Baranyi László is, aki már a Família KFT-ben is a család nagypapáját alakította. 

A találkozás láthatóan ismét nagyon jól sikerült és bár természetesen ez a több mint két évtized a színészeken sem múlt el nyomtalanul, meg kell hagyni így 24 évvel a sorozat befejezése után is remek formában vannak, Csonka Bandiékat pedig így együtt talán még soha nem láthattuk.

A kép alá egyébként Tóth Vera, a szintén énekesnő Nagy Adri és a sorozat Ágicája Esztergályos Cecília is kommentelt egyet. Vera és Adri a tetszésüket fejezték ki a találkozó kapcsán, a színésznő pedig felhívta a figyelmet arra, hogy a Família KFT továbbra is látható a televízióban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás