promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
22 év után újra együtt a Família Kft. sztárjai – fotó
Borítókép:  Zacc - cafeblog
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ami ma már a Barátok Közt, a Jóban Rosszban, vagy az Éjjel Nappal Budapest, az régen a Szomszédok, vagy a nagy sikerű Família Kft. volt. Az utóbbi, 90-es években bemutatott és 385 epizódot megélt sorozat két ikonikus szereplője most sok-sok év után újra közös fotóra állt össze. 

Mindez Csonka András közösségi-oldalán volt látható. A színész Xantus Barbarával posztolt közös képet, és elárulta, hogy a spontán találkozó alatt, felevenítették a sorozatban töltött éveket, így a rajongókat is egy kis nosztalgikus hangulattal szerették volna meglepni. 

„Barbara éppen erre járt, és mivel nem volt még nálam, nem látta a lakásomat, feljött hozzám. Érdekes egyébként, mert Barbarával nem igazán találkoztunk mostanában, míg a többiekkel gyakran összefutunk"

– mondta el Bandi a Blikknek. 

A sztár azt is elárulta, hogy az egykori sorozatból kimondottan sok színésszel tartja azóta is a kapcsolatot, köztük Esztergályos Cecíliával és a Hajnalkát játszó Dzsupin Ibolyával.

András és Barbara a történet szerint is jó barátok voltak, sőt a Picit alakítani Csonka még szerelmes is volt a színésznő által megformált Krisztába.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás