promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez a szakállas metálzenész Jason Momoa magyar hangja, akit a Szulejmán nézői jól ismerhetnek
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki Jason Momoa magyar hangja, a 43 éves metálzenész.

Jason Momoa az egyik legnépszerűbb és legfoglalkoztatottabb színész manapság, és bár napokon belül érkezik a Dűne régóta várt folytatása, a színészt már nem láthatjuk benne, hiszen Duncan karaktere meghalt az első részben. Érdekes, hogy amilyen keveset szerepelt a több mint 2 és fél órás filmben, mégis a rajongók kedvence lett, és ez nem csak Jason Momoának köszönhető. A regény ugyanis rendkívül elhanyagolja Duncan Idaho karakterét, de Denis Villeneuve produkciója úgymond igazságot szolgáltat a harcosnak.


Jason Momoa mellé nyilván kellett annak idején találni egy macsós hangú, jól megtermett férfimonstrumot, aki a magyar hangja tud lenni. A nagy szinkronszínészek közül szóba jöhetett volna mondjuk Szabó Sipos Barnabás, aki George Clooney hangja, vagy Galambos Péter, aki Dwayne Johnson-t és Vin Diesel-t szokta megszólaltatni, és aki Momoa-t is szinkronizálta már a Trónok harca című sorozatban, ehhez képest a 2003-ban bemutatott Baywatch - Hawaii esküvő szinkronkészítői húztak egy merészet, és hazánk egy ismert metálzenekarának dobosát kérték fel, hogy legyen a szívtipró Momoa magyar hangja.

Varga Rókust nem csak azért mutatjuk be éppen most, mert nem annyira régen mutatták be az Aquaman 2. részét, és mert most fog debütálni a hazai mozikan a Dűne folytatása, hanem mert a zenész-szinkronszínész február 25-én ünnepli majd 43. születésnapját.

Az EVERFLASH egy 2001-ben alakult modern metálzenekar, amit Varga Rókus, Módos Gergő, és Kós György indított el. Nem sokkal később csatlakozott hozzájuk két énekes, Balogh Botond és Kacsóh Dániel. Első bemutatkozó lemezük 2003-ban készült el, ez volt a The Fallen, amit a ParkPlatz stúdióban rögzítettek. Amellett, hogy többször is felléptek a Sziget Fesztiválon, 2007-ben az angol Sonic Boom Six őket választotta ki budapesti koncertjük egyik vendégzenekarának; ennek köszönhetően pedig egy kaliforniai kiadó felfigyelt rájuk, és az On Fire című dalukat megjelentette egy válogatás albumon az USA-ban.

Ráadásul 2023-ban a zenekar bejutott A Dal című tehetségkutató műsor döntőjébe az Édenkert című szerzeményükkel.


Varga Rókus a Baywatch-ban szinkronizálta először Jason Momoa-t, azóta pedig olyan produkciókban hallhattuk még a színész hangjaként, mint a Fejlövés, Az igazság ligája, az Aquaman, a Volt egyszer egy Venice, a Lego-kaland 2, a Dűne, az Álomország, a Flash - A Villám, és a Halálos iramban 10. része.

Varga Rókust a Szulejmán nézői is ismerhetik, hiszen ő volt Bali bég hangja, nemrég Jason Statham új akciófilmjében, A méhész-ben is szinkronizált, illetve tavaly a John Wick 4. felvonásához is a hangját adta, amiben Mr. Senkiként mutatkozott be. Ott készült vele az alábbi kis interjú is, ebben megnézhetitek, hogyan is néz ki Jason Momoa metáldobos szinkronhangja.

@adam.riporter Varga Rókus is ellátogatott a @cinemacityhu -be a John Wick 4. felvonás premier előtti mozivetítésére!! Örömmel jött el, ugyanis mint szinkronszínész egyik színésznek adta is a hangját ebben a filmben, úgyhogy irány a mozi és csekkoljátok le! Idén még hallhatjuk őt ismét biztosan a Halálos Iramban-ban, Jason Momoa hangjaként. Illetve elvileg jön az Aquaman II. is. Melyik a kedvenc karakteretek tőle, aminek adta a hangját? Múlt héten a DunaTV-n a @adalonline -ban is láthattuk dobolni, az @everflash_official bandájával tovább is jutottak a középdöntőbe. #vargarókus #vargarokus #szinkron #cinema #cinemacity #mozi #interjú #interju #moziznijo #budapest #hungary #adamriporter #adal #dal #jasonmomoa #dc #dccomics #johnwick #halálosiramban #aquaman #movienight eredeti hang - adam.riporter
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás