promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felismerhetetlenné vált orrműtétje után a Dirty Dancing csúcsbombázója, Jennifer Grey 63 évesen már alig hasonlít régi önmagára
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Dirty Dancing egykori csúcsbombázója idén már 64 éves lesz.

Jennifer Grey 1987-ben egy csapásra világsztár lett miután a Dirty Dancing című filmben Patrick Swayze patnereként nézők millióit kápráztatta el tehetségével és természetesen megbabonázó szépségével.

A filmben látható jelenetek főleg az ominózus zárótánc pedig évtizedekre sőt a mai napig meghatározza a popkultúrát. A Dirty Dancing mondanunk sem kell, hogy igazi klasszikus lett, milliók rajongtak érte Magyarországon is ami a mai napig kitart hiszen számtalan tévécsatorna tűzi műsorára a filmet szinte heti rendszereséggel.

Megjelenése évében, 1987-ban a film mindenféle robbantott a jegypénztáraknál, hiszen  igazi blockbuster lett, és talán a legmaradandóbb az egyes jelentek mellett a film híres betétdala, a The Time of My Life, amely csúcsra jutott, sőt, a csúcsok csúcsán is járt, hiszen behúzta az Oscar-díjat, a Golden Globe-ot és a Grammy-t is.

A film női főszereplője Jennifer Grey a hatalmas siker után sem hagyott fel a színészettel, ekkora szerepet azonban később már nem kapott. Később például a Szelek szárnyán című 1992-es filmben is szerepelt, de az 1995-ben a Jóbarátok című vígjátéksorozatban is feltűnt. 

Karrierjét azonban egy meghatározó változás kettétörte, az 1990-es években ugyanis megműttette az orrát, amit később élete legrosszabb döntésének mondott, mert annyira megváltozott, hogy nem ismerték fel. Ekkor egyébként úgy határozott, hogy Wanda West néven lesz színésznő, de végül megbékélt a helyzettel.

A második orrműtétje után ugyanis egy premieren Michael Douglas megfordult, és nem ismerte fel.

Ez volt az első alkalom, hogy kiléptem a nyilvánosság elé, de világ szemében már nem voltam önmagam. Az volt a legfurcsább, hogy aminek egész életemben ellenálltam az így történt meg. Akkoriban nagyon ideges voltam anyám miatt, amiért mindig azt mondta, hogy csináltassam az orrom. Tényleg azt hittem, hogy itt a vég és kapitulálok, hogy megadom magam az ellenséges tábornak. Aztán később mégis arra gondoltam, hogy nem elég jó vagyok így is. Elég szép vagyok, nem érdekel hogy mit gondolnak

- mesélte néhány évvel ezelőtt a színésznő a People magazinnak.

A színésznő szerencsére tehát visszatudott térni a filmek világába a műtét után, külseje azonban már soha nem lesz teljesen olyan mint az ikonikus filmben. Ha kíváncsi vagy mennyit változott a színésznő gyerekkorától egészen mostanáig nézd meg az alábbi videót!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás