promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bud Spencer nélkül forog az új Piedone-sorozat, megdöbbentő kit találtak meg a szerepre, mintha a színész feltámadt volna hamvaiból
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hamarosan újra a képernyőkre kerülhet Piedone legendás alakja.

A Piedone filmek rajongói nagyon örülhetnek egy friss hírnek, a Bud Spencer által alakított karakter ugyanis hamarosan újra életre kel, mégpedig egy vadiúj sorozat keretében.

A Piedone-filmek 2016-ban elhunyt sztárjától, a 38 esztendős Salvatore Esposito veszi majd át a stafétabotot, ám külön érdekesség, hogy a néhai pofonosztó fia, Giuseppe Pedersoli szintúgy felbukkan a közelgő tévésorozatban.

Az új Piedone-sorozat főszereplője az egykor Bud Spencer által alakított Rizzo felügyelő tanítványát, Manuele Rizzót alakítja majd, A történet szerint pedig a férfi több éve szünet után tér vissza majd Nápolyba, hogy leszámoljon a múltjával, és szembenézzen a démonjaival. A hírek szerint nemrég a forgatás is elindult, miután a Bild cikke szerint Esposito és a produkció stábja nemrégiben Hamburg  raktárnegyedében, a Speicherstadtban tűntek fel jó pár olasz rendszámú autó gyűrűjében.

A 87 éves korában, 2016-ban elhunyt Bud Spencer mondanunk sem kell, hogy a Terence Hill-lel közös filmjeivel aratta élete legnagyobb sikereit, ám akkor is képes volt kultikus kultikus figurákat teremteni, ha örökös partnere éppen nem állt mellette. Ezen a ponton gondolhatunk elsőként  a Piedone-filmekre melyek 1973 és 1979 között letarolták a világ mozijait, így nem csoda, hogy most sokan várják a legendás figura visszatérését, a legendás pofonosztót azonban természetesen nem lehet helyettesíteni. Erre azonban szerencsére nem s vállalkozik a hamarosan érkező sorozat.

Az Igényes Férfi a hír kapcsán arról is ír, hogy az első információmorzsák alapján egy komorabb hangvételű, sötétebb sorozatra számíthatunk, ugyanakkor amennyiben a stáb tényleg Bud Spencer hagyatékát tekinti igazodási pontnak, akkor vélhetően humorból sem lesz hiány.

A tévésorozatból egyelőre négy epizódot gyártanak és további izgalmas fejlemény, hogy Bud Spencer producerként és íróként tevékenykedő fia, Giuseppe Pedersoli az összes részben feltűnik majd, ám az hogy milyen szerepet szántak neki az alkotók egyelőre hétpecsétes titok.

Bud Spencer, azaz Piedone még 1995-ben Friderikusz Sándor műsorában is vendégeskedett, amiről alább egy izgalmas felvételt is megnézhetsz!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás