promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bud Spencer fiatalkori fotójától mindenkinek leesik az álla, észveszejtő ahogy a magyarok kedvence kinézett a világhírnév előtt
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bud Spencer igazi izomkolosszus volt fiatalkorában.

A legenda már lassan 8 éve nincs közöttünk, emléke azonban örökké el a magyarok szívében. Mi leginkább filmszínészként ismerjük őt, fiatalkorában azonban profi úszóként és vízilabdázóként is remekelt. Bud Spencer pedig mondanunk sem kell teljesen máshogy nézett ki fiatalkorában, mint ahogy a filmjeiben megszokhattuk.

Bud Spencer, eredeti nevén Carlo Pedersoli, 1929. október 31-én született Nápolyban. Pályáját pedig egy igen sikeres sportolóként kezdte, ő volt ugyanis az első olasz úszó, aki 100 m-es gyorsúszásban egy percen belüli eredményt ért el.

Ha pedig ez nem lenne elég 1949-ben mellúszásban olasz bajnoki címet nyert, 1950-ben pedig az olasz vízilabda-válogatottal 4. helyezést ért el az Európa-bajnokságon. Miután azonban aláírta első hollywoodi szerződését, visszavonult a profi sportolástól.

A magyar vízilabda-válogatott ellen több alkalommal is játszott, az egyik mérkőzésre a háromszoros olimpiai bajnok magyar vízilabdázó, Kárpáti György így emlékezett vissza:

Pedersoli még olasz mértékkel mérve is végtelenül jóképű gyerek volt. Sőt! Klassz srác. Magas, karcsú, széles vállú, a szemében örökösen valami vidám fény, a fogsora Odol-reklám. Nemrégiben kapott több éves hollywoodi filmszerződését, számtalan válogatottság után Pesten búcsúzott a vízipólótól. Már a mérkőzés előtt odajött hozzánk:

"Gyerekek, nagyon kérlek benneteket, ma ne bántsatok. Borzasztó lenne, ha összekapcsolt arccal kellene Amerikába utaznom. Ha egy fogamat kivernétek, talán még a szerződésemet is felbontanák"

- mondta akkor a jóképű szálkás legény a magyar vízipólósoknak, aki ekkor már láthatóan a filmes karrierjére koncentrált. És milyen jól tette, hiszen igazi világsztár lett belőle, a Piedone és a Terence Hill-lel közös filmjei pedig vélhetően örökre a filmtörténet klasszikusai közé fognak tartozni.

Ahogy pedig az Kárpáti György leírásából is látszik, Bud Spencer fiatalkorában elképesztően jóképű volt és teljesen máshogy nézett ki mint azt a filmjeiben megszokhattuk. Ezt pedig most a 2016-ban elhunyt legenda hivatalos Instagram-oldalára feltöltött fotó is bizonyítja. Ezen ugyanis jól látszik, hogy a sportoló Carlo egyértelműen a nők álma volt fiatalkorában, kigyúrt, szálkés testét és férfias vonásait pedig sok férfitársa is megirigyelhette volna.

Most pedig nézzük is az elképesztően szexi fotót a magyarok kedvencéről!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás