promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez totál hihetetlen, 58 évesen így néz ki a Gladiátor-film kőkemény császárnéja, alig ismersz majd rá Lucillára
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki most a gyönyörű Lucilla.

Az idei évet már nagyon várták a Gladiátor-film rajongók, hiszen érkezik a film második része. Ridley Scott pedig nagyon sok részletecskét elárult már az alkotásról, ami nemsokára érkezik. Korábban még arról is szó volt, hogy Russell Crowe karaktere is visszatér. Tehát láthattuk volna Maximus Decimus Meridiust, az északi seregek parancsnokát, a Felix legiók hadvezérét, aki egyben Marcus Aurelius hű szolgája is volt mindhalálig.

De hogy is volt ez korábban? 

Ridley Scott monumentális történelmi eposza, a Gladiátor, 2000 májusában került a mozikba, Russell Crowe főszereplésével. Azóta is sokan a világ egyik legkiemelkedőbb történelmi filmjeként tartják számon, annak ellenére, hogy számos történész már többször is felhívta a figyelmet arra, hogy a Gladiátor bizony hemzseg a hibáktól és pontatlanságoktól. Mindazonáltal Ridley Scott filmje kiváló szórakozást nyújt bármikor, hiszen zseniális alkotás, csupa izgalommal, fordulattal és grandiózus harci jelenettel.

A szakma is bőségesen jutalmazta Ridley Scott munkáját, több díjjal, köztük egy Oscar-díjjal, amelyet Russell Crowe kapott a Maximus szerepéért. Russell Crowe és Joaquin Phoenix azóta is számos filmprojektben tűnt fel. Folyton előttünk vannak. De mi történt a Gladiátor női főszereplőjével, a bájos Connie Nielsennel? Ő is feltűnt nemrégiben a DC univerzum kiemelkedő filmjeiben, a Wonder Woman-filmekben, ahol a királynőt alakította.

A dán színésznő további emlékezetes szerepei közé sorolható a Az ördög ügyvédje című film, ahol Christabella Andreoli karakterét formálta meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás