promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felismerhetetlen lett? Így néz ki most a rajongvaimádott film, a Gladiátor csúcsbombázó főszereplője - fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Már több mint 21 éve mutatták be a világ egyik legjobb történelmi ihletettségű filmjét.

Riddley Scott monumentális történelmi filmjét, a Gladiátort 2000 májusában mutatták be, a Russell Crowe-val a főszerepben elkészült alkotást azóta is a világ egyik legjobb történelmi filmjének mondják, bár a történészek nem győzik elmondani, hogy mennyi hiba és baki található az alkotásban. Ennek ellenére a Gladiátor zseniális kikapcsolódást nyújthat bármikor.

A szakma is rengeteg díjjal honorálta Ridley Scott rendezését, többek között Russel Crowe Oscar-díjat kapott Maximus szerepének eljátszásáért.

Russell Crowet, úgy mint Joaquin Phoenixet azóta is rengetegszer láthatjuk különböző mozifilmekben. De vajon mi lett a Gladiátor női főszereplőjével, a gyönyörű Connie Nielsennel? Őt is láthattuk, nem is olyan régen a DC-univerzum legjobb filmjeiben, a Wonder Woman című alkotásban, illetve az Igazság Ligájában is feltűnt, a színésznő játszotta Hippolüté királynőt.

A dán származású színésznő híresebb szerepei közé tartozik még Az ördög ügyvédje című filmben Christabella Andreoli szerepének eljátszása.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás