promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hosszú évek után visszatérő sztárműsorvezetővel robbant bombát a Viasat3, nézők százezreinek szegeződhet a szeme a tévéképernyőkre hamarosan
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Igazán izgalmas műsorok érkeznek a Viasat3 csatornájára hamarosan.

Nagy bejelentést tett a VIASAT és AXN csatornákat működtető Antenna Entertainment nemrégiben. Az új tavaszi műsorkínálat pedig igencsak izgalmasnak tűnik az előzetes beszámolók alapján.

Az egyik ilyen nagy újdonság, hogy március 8-án, azaz nőnapon 20:00-kor Dombóvári István műsorvezetésével megérkezik a Viasat3 képernyőjére Magyarország első „mém-alapú” talkshow-vetélkedője, a Mém over. A heti produkcióban attól kezdve minden pénteken négy ismert vendég versenyez majd és nemcsak egymás történeteire, de közéleti hírekre reagálva is mémeket kell gyártaniuk. A csatorna ígérete szerint a jó beszélgetések mellett a nevetés is garantált, Dombóvári István neve pedig szintén egy jó hívószó a felhőtlen szórakozásra.

A humorista egyébként hosszú idő után vezet majd újra műsort, visszatérése így további extra izgalmakat is tartogat.

Ez azonban még nem minden, a Viasat3-on ugyanis tavasszal folytatódik a nagysikerű Adom a napom is, melynek műsorvezetője  ezúttal is Geszti Péter lesz. Az Invisible Island gyártásában készülő cross-platform műsor 3. évada több újdonsággal várja majd a közönséget, ám egy dolog nem változik, mégpedig az hogy a vendégek betekintést engednek a mindennapjaikba, este pedig filter nélkül, élőben mesélnek az életükről, ahogy ez az alábbi korábbi adás részletéből is látszik.

Az Adom a napomhoz hasonlóan beszélgetésekre épül majd a VIASAT3 és a WMN új közös talkshowja is, amelyben D. Tóth Kriszta, a WMN csapata, szakértők és meghívott hírességek dolgoznak fel őszintén, tabuk nélkül olyan mindannyiunkat érintő témákat mint a gyerekvállalás, meztelenség, testkép vagy éppen a nemet mondás. Ezek az érdekes témák pedig biztosan nagyon sok embert fognak a tévéképernyők elé szegezni.

A Viasat3 üzemeltetője pedig ezek mellett bejelentette azt is, hogy a saját gyártású műsorok mellett további magyar népszerű tartalmak is érkeznek, a sort egyébként az RTL Válótársak című sorozata nyitja majd. Az RTL nézői számára már jól ismert Válótársak sorozat a Viasat3-on február 26-án 20:00-kor debütál majd, a nézők így már ezen a csatornán is betekintést nyerhetnek majd Sáfár Bálint (Stohl András), Hatvani József (Lengyel Tamás) és Jakab Dávid (Scherer Péter) balszerencsés szerelmi életébe.

Forrás: Media1

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás