promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutálisan megváltozott az RTL sztárműsorvezetője, a csatorna egykori fénylő csillaga drámai okok miatt tűnt el a nyilvánosság elől
Borítókép:  RTL / Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az RTL egykori műsorvezetője ma már íróként keresi a kenyerét.

Az RTL egykori műsorvezetője Palotás Petra már hosszú évek óta eltűnt a nyilvánosság elől, pedig egykoron több népszerű műsort is vezetett a csatornán, többek között a Reggelit, valamint egy otthon- és utazási magazint is. 

Petra 16 éven keresztül szerepelt a televízió képernyőjén, ám a nagy szerelem egy külföldi férfi személyében talált rá még 2006-ban, ezért már várandósan úgy döntött, hogy Németországba költözik Mirkóhoz, ahol Bora lányuk világra is jött még 2009 januárjában. 

Palotás Petra azóta is Hamburgban él családjával és telesen visszavonult a tévézéstől. Németországban pedig dolgozott már nyelvtanárként, valamint ő újította fel a házukat, e mellett pedig a lakberendezés és gyönyörű torták készítése is a hobbija.

A tévés először úgy tervezte, hogy csak egy évre hagyja el Magyarországot, és utána az egész család visszaköltözik majd a budaörsi házba. 

Az egy évből kettő lett, majd három, végül itt ragadtunk

– mesélte néhány évvel ezelőtt az egykori műsorvezető, aki azt is elárulta, hogy hamar befogadta őt az itteni közeg és nagyon szeret ott élni, ezért nem is vágyik arra, hogy hazaköltözzön. 

Palotás Petrával kapcsolatban azonban sokakat az is érdekelheti, hogy vajon miért tűnt el véglegesen a médiából. Nos ennek saját elmondása szerint a súlya volt a fő oka. Az egykori műsorvezetőt az egyáltalán nem viselte meg, hogy kikerült a reflektorfényből és így nem ismerik fel az utcán Németországban, de hosszú ideig a magyar médiában sem lehetett látni.

A médiából való eltűnésemnek hiúsági oka volt, különböző egészségi problémák miatt néhány év alatt borzasztóan megváltozott a külsőm, meghíztam. Nyilván, ha valaki éveken keresztül reflektorfényben volt, annak nehéz ezt leküzdenie. Dolgozom azon, hogy sikerüljön megszabadulnom pár kilótól.

- mesélte akkoriban Petra, akinek végül sikerült is leadnia pár kilót az azóta eltelt időben.

Az egykori műsorvezetőt pedig visszavonulása óta a közönsége már évek óta írónőként ismeri. Első könyve 2001-ben jelent meg, 2018 óta pedig az Álomgyár Kiadó adja ki köteteit. Nemrégiben 2023 novemberében megjelent a Dacszövetség-sorozatának második része, 2024-ben pedig érkezik a harmadik is.

Ha pedig kíváncsi vagy arra, hogy néz ki napjainkban Palotás Petra akkor tekintsd meg az alábbi fotókat! Annyit biztosan elmondhatunk, hogy Petra rengeteget változott az elmúlt években, de továbbra is nagyon csinos, ugyanakkor biztos akadnak már olyanok akik mér nem ismerik fel őt ennyi év távlatában.

Forrás: Femina / Blikk

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás