promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlanul magyarul szólalt meg Robert Pattinson, csak 4 szót mondott, de megőrültek tőle a rajongói
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Robert Pattinson páratlan magyar kiejtésétől sikítoztak a rajongók.

Hosszú azoknak a hollywoodi sztároknak a névsora, akik megszólaltak már magyarul valamelyik filmjükben. Jason Statham például az egyik leghíresebb akciófilmjében mond 2 szót az anyanyelvünkön, Colin Firth pedig egy olyan kevésbé ismert filmjében szólal meg magyarul, amit részben Budapesten forgattak. Talán egyszer csinálunk majd egy olyan szavazást, amiben arról dönthettek, melyik világsztár kiejtése a legtökéletesebb, de szinte biztosra vesszük, hogy Mery Streep fog nyerni, hiszen ő olyan gyönyörűen kívánt nekünk egyszer boldog karácsonyt, hogy azt nehéz lenne überelni.

Pedig az Alkonyat és a legutóbbi Batman-film sztárja, Robert Pattinson is pazar kiejtéssel beszélt egyszer magyarul, ráadásul a budapesti rajongók füle hallatára. Történt ugyanis, hogy a világsztár részben Magyarországon forgatta a Bel Ami - A szépfiú című történelmi drámát, emiatt pedig sokan járták Budapest utcáit, hátha egyszer belebotlanak az Alkonyat főszereplőjébe.

Az újdonsült Batman aztán megörvendeztette a rajongótáborát azzal, hogy mindössze 4 szót mondott nekik magyarul, de az úgy sikerült, hogy a hölgyek hangos sikoltozásba kezdtek. A Bel Ami - A szépfiú egyébként nem tartozik Robert Pattinson legjobban sikerült produkciói közé.


A 2012-ben bemutatott alkotás Párizsban, az 1890-es években játszódik. A történet szerint Georges Duroy a katonaságtól való leszerelése után a város meghódítására indul, ám olcsó állással, szűkös anyagi körülményekkel kénytelen beérni. Az ambíciózus fiatalember azonban gyorsan rájön, hogy a nők révén érvényesülhet. Az előnyös külseje és az ellenállhatatlan sármja révén mindenkit kihasznál, hogy egyre feljebb kerüljön a társadalmi ranglétrán. A mind gátlástalanabbá váló ifjú erotikus kalandjai azonban egyre veszélyesebbé válnak.

Robert Pattinson olyannyira hálás volt budapesti forgatása után a magyaroknak, hogy nem zavarták őt és a stábot a munkában, hogy fontosnak érezte, hogy a mi nyelvünkön szóljon hozzánk. Ehhez természetesen segítségére volt egy kis papírcetli, amire előre felírták neki, mit kell mondani, és ő a legjobb tudása szerint fel is olvasta az üzenetét.

Így beszél magyarul Robert Pattinson:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás