promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Forronganak a nézők a Wednesday 21 éves sztárjának intim jelenete miatt, nézni se bírták ahogy Jenna Ortega az 52 éves színésszel hempereg
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jenna Ortega egy nála 31 évvel idősebb színésszel került intim kapcsolatba.

Egy igencsak durvára sikerült szexjelenet akasztotta ki az internet népét, melyben a Wednesday sorozat 21 éves sztárja az 52 éves brit színésszel, Martin Freemannal bújt ágyba.

A balhé kapcsán most megjelent hírek azonban most arról szólnak, hogy Jenna Ortega teljesen biztos volt abban, hogy megakarja csinálni az intim jeleneteket, az egyébként legdurvább X-besorolású drámában és teljes támogatást kapott ehhez a forgatás során.

A film úgynevezett intimitási koordinátora szerint bár a jelenetek tényleg nagyon durvára sikerültek, a nézőknek tisztában kéne lennie azzal, hogy valójában csak egy filmet néznek. A 21 éves Jenna Ortega a 18 éves Cairo Sweet diákot alakítja a Miller's Girl címmel futó drámában, míg a tanára, Jonathan Miller szerepét az 52 éves Martin Freeman játssza. 

A nézők persze gyorsan kifejezték nyugtalanságukat amikor meglátták az egyébként nagyon hitelesnek tűnő jeleneteket, és rengetegen írtak felháborodott kommenteket is annak kapcsán, hogy a fiatal színésznő szexuális jelenetekben vesz részt a nála 31 évvel idősebb színésszel, akit a Sherlock című sorozatból ismerhetünk leginkább.

Kristina Arjona intimitás-koordinátor azonban a Daily Mail-nek elárulta, hogy Jenna már a kezdetektől fogva részt vett a jelenettel kapcsolatos döntésekben, és ragaszkodott ahhoz, hogy egyetlen ponton se lépjék túl a határokat.

Sokan, nagyon sokan vettek részt ebben a folyamatban, és mindenki egytől-egyig Jennával foglalkozott, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a jelenet összhangban van azzal, amiben jól érzi magát. Ő pedig nagyon elszánt volt, és biztos abban, hogy mit akar csinálni

– mondta Kristina.

A filmben az látható, hogy Cairo és Jonathan egy nagyon érdekes szerelmi kapcsolatba bonyolódik egymással, a fiatal lány pedig úgy dönt, hogy megír egy szexuális történetet, miután az oktatójából lett szerelmétől egy kreatív írási feladatot kapott. 

Az intimitás-koordinátor előre megbeszélte Ja főszereplőkkel a meztelenség szintjét, valamint azt, hogy milyen típusú szimulált szexjelenetekre van szükség, amelyekkel biztosíthatják a megfelelő távolság és a határok megtartását.

Ezt az információt írásban is megkapták a színészek 48 órával a jelenetek forgatása előtt, de Kristina hangsúlyozta, hogy  még aznap is lehetőségük volt meggondolni magukat, amennyiben úgy döntöttek volna, hogy nem akarják megcsinálni bármelyik elemet.

Ezek után pedig nézzük is a már most nagy port kavart film előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás