promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Wednesday: 3+1 indok, amiért mindenképp meg kell nézned a Netflix sikersorozatát
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egész világot letarolta a Wednesday, erről a sorozatról tényleg nem szabad lemaradni.

Nemrég került bemutatásra Netflixen az Addams Familyből ismert Wednesday saját sorozata, amit nem más készített, mint a zseniális Tim Burton. Az alkotás pillanatok alatt a globális közönség új kedvence lett, rekordokat döntött, és jelenleg is erről beszél a fél világ. Ebben az esetben szerencsére lehet hinni a szóbeszédeknek, ugyanis a Wednesday valóban nagyon jó lett, éppen ezért mindenkinek érdemes megnéznie, aki még nem látta, és most pontokba szedve azt is eláruljuk, hogy miért.

1. Izgalmas rejtély

A Wednesday című sorozatban egy szörnyeteg szedi az áldozatait, hősünknek pedig rá kell jönnie, hogy pontosan mi is ez a lény, és miért gyilkolászik. Ahogy elindul a nyomozás, egyre több sötét, izgalmas titok derül ki, csavarok sora taglózza le a nézőt, és közben borzongató felfedezések tárulnak a szemeink elé – szóval már a történet miatt is megéri megnézni ezt az alkotást.

2. Tim Burton különleges világa

Tim Burtonnek olyan alkotásokat köszönhetünk, mint például az Ollókezű Edward, Karácsonyi lidércnyomás, Charlie és a csokigyár vagy a Beetlejuice, szóval van a rendezőnek egy különleges, egyedi látásmódja, illetve stílusa, amit szerencsére a Wednesdaynél is sikerült elővennie, ez pedig igazán speciális élményt ad a nézőknek, hiszen egyszerre misztikus, félelmetes, bohókás és rendkívül szórakoztató az egész, amit hozott nekünk.

3. Jenna Ortega fenomenális alakítása

A Wednesday persze nemcsak izgalmas történetből és kellemesen borzongató hangulatból áll, hiszen az egész alkotást a főszereplő viszi el a hátán. Jenna Ortega pedig egyszerűen tökéletes választás volt, hiszen mogorva, cinikus, vicces és végtelenül szeretnivaló, ahogy megtestesíti a karakterét – vagyis akármennyire is bunkó Wednesday, akkor is imádjuk őt az elgondolkodtatóan gonosz, elmés beszólásai és a kritikus, néhol kifejezetten morbid megnyilvánulásai miatt.

+1. Izé

Elég hihetetlen, de a Wednesday egyik legjobb eleme egy Izének hívott, levágott, mászkáló kéz, ami persze egyetlen szót sem szól (nyilván, mivel nincs szája), mégis úgy érezzük, hogy ő a sorozat legjobb karaktere. Ez már önmagában is elég indok ahhoz, hogy azonnal elkezdjük nézni a szériát – higgye el mindenki, Izé lesz az új kedvence.

A Wednesday már elérhető Netflixen, semmiképp sem érdemes kihagyni – íme az előzetese:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás