promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csattanós újítással próbálkozik az RTL a befuccsolt sorozata miatt, minden hétköznapot érintő változások jönnek a csatornánál
Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jövő héttől jelentős változások jönnek a csatorna esti műsorsávjában.

Komoly változások jönnek az RTL-en jövő hétfőtől, már ami az esti műsorsávot illeti. Február 12-én ugyanis elindul az RTL-en Gundel Takács Gábor új vetélkedője, Az ugrás, amelyben adásonként öt versenyző, öt méter magasan játszik majd 5 millió forintért.

A napi kvízműsor a tervek szerint 19:50-kor fog kezdődni, ez azonban azt jelenti, hogy a csatorna saját gyártású sorozata, A szomszéd tehene az eddig megszokott időponthoz képest 75 perccel később, 21:05-kor kezdődik majd.

A port.hu a műsorváltozás kapcsán arról ír, hogy a dolog hátterében alighanem az állhat, hogy az Aranyfészek Lakópark lakóinak életét bemutató napi széria nem igazán hozta meg azt a nézettséget, amit az RTL az indulásakor remélt. Ezen változások mellett egyébként  A szomszéd tehene után látható A mi kis falunk ismétlését sem folytatja a csatorna, miután az egyébként hosszú évek óta nagy sikerrel futó széria sokadik ismétlése sem hozta meg a kellő nézőszámot. Jövő héttől így az RTL Híradó – Késő esti kiadás 50 perccel korábban, 23:10 helyett, 22:20-kor lesz látható. A Híradót követően hétfőnként pedig a XI. század – a legendák velünk élnek 23:35 helyett, 22:55-kor fog indulni, szerdánként pedig Alföldi Róbert műsora, a Főszerepben 23:40-ről, 22:55-re kerül át. Az RTL hétvégi műsorrendje azonban nem fog változni.

A Gundel Takács Gábor vezette ugrás nevű „beugratós kvízműsor” egyik legérdekesebb alkotóeleme egyébként maga a helyszín, ahol a játék zajlik.  Az ugrás! című műsorban ugyanis, egy hídon mennek majd a versenyzők, és őket "ugratja" majd a műsorvezető, futamonként 5 játékos indul majd 5 millió forintért ebben a játékban, amelyet néhány napon belül láthatnak is a tévénézők. Ha a játékosok tudják majd a helyes választ, és jó helyre lépnek a pályán, úgy egyre közelebb jutnak majd a játék megnyeréséhez, ám ha nem sikerül "megugrani" az adott szintet, akkor bizony megtörténik a játékban a zuhanás a mélybe.

A műsorról az alábbi videóban láthatsz is egy kis ízelítőt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás