promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL nem vár tovább, már forgatja is a sikerműsorát, amivel odacsaphat a TV2-nek
Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rengetegen vártak már erre, már forog az új évad, az RTL rakétafokozatba kapcsol.

Még tavaly áprilisban indult az RTL-en Az álommeló című műsor, amiben a Cápák közöttből is ismert ásványvízkirály, Balogh Levente keresett magának asszisztenst.

A műsor indulása után még nem váltott ki hatalmas érdeklődést a nézőkből, de ahogy telt az idő, úgy szerették meg egyre többen, a végére így már egész sikeres lett, ezért nem is csoda, hogy nem sokkal a májusi finálé után az RTL úgy döntött, hogy folytatja majd a produkciót egy második évaddal is.

Az álommeló első évadát Keserű Balázs nyerte, aki azóta is nagyon sikeres maradt, olyannyira, hogy Balogh Levente ki is nevezte őt az egyik cégének élére ügyvezető igazgatónak,  az üzletembernek így ismét új asszisztensre lesz szüksége – vagyis folytatódik Az álommeló.

Ahogy az az első évadban már látható volt, a jelölteknek adásról-adásra a munkakörhöz kapcsolódó feladatokat kell majd elvégezniük, hogy ezzel is bizonyítsák rátermettségüket a pozícióra.  A tét ismét hatalmas, ugyanis, akit a műsor végén Levente kiválaszt, elnyeri az álommelót, ami bruttó 3 millió forintos fizetéssel, felső középkategóriás céges autóval, laptoppal és cafeteriával jár majd

– olvashattuk az RTL közleményében a bejelentés kapcsán. Az álommeló 1. évada tehát tavaly április 3. és május 12. között volt látható az RTL-en, most pedig úgy tűnik a csatorna már el is kezdte forgatni a második évadot. A produkció egyébként a világ egyik legsikeresebb üzleti realityje, az Apprentice alapján készült, a csatorna pedig már 2023. augusztus 2-án elindította a jelentkezés Az álommeló 2. évadába.

A produkció gyártója, az UFA Magyarország pedig néhány nappal ezelőtt a Facebook-oldalán néhány kép kíséretében megosztotta, hogy már forgatják Az álommeló következő szezonját. A bejegyzést kiszúró SorozatWiki azonban azt írja, hogy arról egyelőre nincs információ, hogy mikor kerül képernyőre az elnöki asszisztensi pozíció megszerzéséért folytatott verseny 2. etapja. Mi azonban már nagyon várjuk az izgalmas műsor következő évadát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás