promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gigantikus hírt közölt az RTL, ennek rengeteg néző fog örülni, végre visszatér
Borítókép:  RTL (via blikk.hu)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindenki megnyugodhat, folytatódik az RTL sikerműsora.

Áprilisban indult az RTL-en Az álommeló című műsor, amiben a Cápák közöttből is ismert ásványvízkirály, Balogh Levente keresett magának asszisztenst. A produkció az elején még nem váltott ki hatalmas érdeklődést a nézőkből, de ahogy telt az idő, úgy szerették meg egyre többen, így a végére már egész sikeres lett – nem csoda, hogy nem sokkal a májusi finálé után az RTL olyan döntést hozott, aminek nagyon fognak örülni az emberek.

Az álommeló első évadát Keserű Balázs nyerte, aki rendesen odatette magát, így azóta is sikert sikerre halmoz. Hamarosan elvileg Balogh Levente kinevezi őt az egyik cégének élére ügyvezető igazgatónak, illetve részesedést is kap majd, így az üzletembernek új asszisztensre lesz szüksége – vagyis folytatódik Az álommeló, ráadásul hatalmas fizetést fog kapni a 2. évad győztese.

„Ahogy az az első évadban már látható volt, a jelölteknek adásról-adásra a munkakörhöz kapcsolódó feladatokat kell majd elvégezniük, hogy ezzel is bizonyítsák rátermettségüket a pozícióra.  A tét ismét hatalmas, ugyanis, akit a műsor végén Levente kiválaszt, elnyeri az álommelót, ami bruttó 3 millió forintos fizetéssel, felső középkategóriás céges autóval, laptoppal és cafeteriával jár majd”

– olvasható az RTL közleményében.

A csatorna már el is kezdte keresni a jelölteket (itt vannak ezzel kapcsolatban az információk), így aki szeretné megmérettetni magát, annak eljött a tökéletes alkalom. Persze rengeteget kell dolgoznia és hajtania annak, aki győztesként kíván távozni Az álommeló 2. évadából, de semmi sem lehetetlen, és ezt Keserű Balázs példája is bizonyítja – arról egyelőre nincsenek információk, hogy pontosan mikor tér vissza a képernyőre a népszerű műsor.

Itt lehet megtekinteni a Fókusz riportját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás