promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyarok szerint ez a film lesz 2024 legnagyobb durranása, te is így gondolod? - szavazás
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy felmérés szerint ezt a 10 filmet várják idén legjobban a magyarok a mozikban. Szavazz, te melyiket várod közülük?

A 2024-es év is számos olyan filmes produkciót tartogat, amik nagyot robbanthatnak majd a mozipénztáraknál. Hozzá kell tenni, hogy nincsenek könnyű helyzetben a filmszínházak, hiszen amióta megjelentek a streamingszolgáltatók, egyre kevesebben fizetnek az egyre drágább mozijegyekért - nem beszélve a nassolni valókról a büfében -, inkább megvárják, amíg egy adott film felkerül valamelyik streamingoldal kínálatába.

Ha most megnézzük az aktuális moziárakat, akkor egy főre nagyjából 5 ezer forintra jön ki egy mozizás - ha vesz egy teljesárú jegyet és mondjuk egy közepes popcorn menüt. Ebből az árból már kijön mondjuk 2 streaming-előfizetés: például ha előfizetünk 3090 forintért a Disney+-ra, és 1990-ért a SkyShowtime-ra.

De ha előfizetünk a Netflix, az HBO Max, a Disney+, és a SkyShowtime alapcsomagjaira, akkor is 10 ezer forint alatt jövünk ki, tehát számtalan filmet és sorozatot tudunk kedvünkre darálni annyi pénzből, mint amiből 2 filmet meg tudunk nézni a moziban.

Természetesen a mozinak még mindig megvan a maga varázsa, és nyilván vannak olyan filmek, amiket muszáj nagyvásznon látni; és az ilyen mozis durranásokból lesz is egy pár a 2024-es évben.

Az alábbi videóban találtok 40 filmet, ami mind ebben az évben fog kijönni, és érdekelhet titeket:

Készült egy felmérés, amiből kiderült, hogy melyik 10 filmet várják a legjobb idén a hazai nézők. Ezekről láthattok alább egy szavazást, vagyis most ti is elmondhatjátok, hogy az alábbi 10 film közül melyiket várjátok, és melyiket kevésbé vagy egyáltalán nem.

Minden filmnél lesz egy zöld és egy piros nyíl, mindegyiknél be tudtok egyet jelölni, amivel jelezhetitek, hogy azt a filmet ti várjátok-e idén vagy sem.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás