promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Netflix előfizetői kárörvendve röhöghetnek a markukba, olyat húzott a streamingóriás
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem éppen hétköznapit dobott a piacvezető Netflix, a konkurencia sárgul az irigységtől.

Karácsonykor is óriási a verseny a streaming szolgáltatók között, hiszen sokan lepik meg magukat vagy szeretteiket valamilyen előfizetéssel. A Netflix azonban most olyat húzott, ami rendkívül fájhat a konkurenciának, hogy ez hogy nem jutott eszükbe, vagy ha esetleg eszükbe is jutott, miért nem nekik sikerült tető alá hozniuk.

A karácsonyi meglepi azonban ezúttal nem a filmekről szól, hanem a mobiljátékokról, a streaming óriás platformját ugyanis egyre többször használják arra, hogy videójátékokat töltsenek le rajta keresztül az előfizetők. 

Nemrég jött azonban a hír, hogy a Netflix együttműködik a Rockstar Games-szel és a Take Two-val, aminek köszönhetően december 14 óta az előfizetői csomagoktól függetlenül mindenkinek elérhetővé vált a híres Grand Theft Auto-trió, a GTA III, A Vice City és a San Andreas.

A legutóbbi, 2021-es frissítés lesz elérhető, ez tehát azt jelenti, hogy aki Netflix előfizető, az teljesen ingyen juthat hozzá ezekhez a játékokhoz.

Ennek különösen sokan örülhetnek, mivel a közelmúltben kiszivárgott a GTA legújabb felvonásának előzetese, amit szanaszéjjel kattintott az internet népe, a trailer alatt szóló Love Is A Long Road pedig a lejátszási listák élére ugrott, pedig nem mai szám. Itt tudjátok megnézni:

A Netflix Gaming része mobilokon elérhető, és havi frissítéseket kap, mindig új játékokkal. A letöltés egyszerű: a Netflix alkalmazáson belül a Gaming/Játékok ikonra kell kattintani, majd a kiválasztott játék automatikusan átirányít a Play vagy az App Store felületére.

A letöltés után a játékokat már a Netflix alkalmazáson belül is elindíthatjuk.

Nem csak a Grand Theft Auto trilógia elérhető, a legendás játékok mellett újdonságként felkerült a Farming Simulator 23, a Death’s Door, valamint a Word Trails is.

Bár sokan már tisztában vannak a Netflix film- és sorozatkínálatával, a szolgáltatás játékos része még mindig ismeretlen lehet számukra. A Netflix Gaming főként olyan játékokat kínál, amelyek elérhetők mobil eszközökre, kizárólag Android és iOS platformokon. Jelenleg sajnos nem érhető el PC-n vagy konzolokon. A játék kínálatát rendszeresen frissítik új címekkel, és ritkán távolítanak el valamit. Egy biztos, most nem csak a filmrajongóknak jött meg a karácsony (lásd a Netflix decemberi kínálatát, olyan újdonságokkal, mint például a Rebel Moon vagy a Csibefutam folytatása), hanem a mobiljátékok szerelmeseinek is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás