promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most a Vissza a Jövőbe egykori szőke bombázója, rá sem ismersz Marty McFly barátnőjére
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rá sem lehet ismerni a Vissza a jövőbe film egykori fiatal bombázójára. 

1985-ben mutatták be a sci-fi-filmvígjátékot, a Vissza a jövőbe trilógia első részét. A mára már kultikusnak számító alkotás producere Steven Spielberg volt. A főbb szerepekben Michael J. Fox, Christopher Lloyd és Lea Thompson látható. A cselekmény szerint Marty McFly, egy tizenéves srác balszerencsés körülmények közepette visszakerül 1955-be, ahol találkozik majdani szüleivel. Marty karakterét Michael J. Fox formálta meg és mivel tinit játszott, adódik, hogy egy szerelmet is belecsempésztek a filmbe. Így lett a barátnője Jennifer Parker, akit Claudia Wells, színésznő, aki eredetileg a maláj Kuala Lumpurban született. 

De 1985 nem most volt és adódik a kérdés, hogy vajon mi történt azóta a gyönyörű színésznővel? 

Claudia csak egyetlen egy Vissza a jövőben filmben játszott, ennek pedig az volt az oka, hogy édesanyjánál rákot diagnosztizáltak. Ezután visszavonult a színészettől, ezért a film folytatásaiban Elisabeth Shue vette át a helyét. Később aztán több produkcióban is feltűnt, ilye volt például a Mentalista című sorozat, de utolsó filmes munkája 2014-ben volt. 1991. december 19-én Wells elindított egy ruhaüzletet, az Armani Wellst, amelyet még mindig ő vezet.

Ám ha a külsejét nézzük, már egyáltalán nem hasonlít arra a helyes kis tinire, mint aki évtizedekkel ezelőtt volt. A világosbarna, már-már szőkés haját felváltotta egy erősebb szín és az arca is karakteresebb lett. Nem csoda, hiszen már a 60 felé ballag, egészen pontosan 57 éves, ezért pedig már megjelentek rajta az idősödés jelei. Néhány évvel ezelőtt egy interjúra is meginvitálták, ahol a filmről beszélt. 

Az egykori színésznő pedig közösségi oldalán is aktív, napról napra több fotót is megoszt magáról. Jól látható, hogy habár igencsak megváltozott, egyáltalán nincs rossz formában. Íme néhány fotó az Instagram oldaláról:

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás