promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Álomgyönyörű 50-es lett a Ha eljön Joe Black pillarebegtető szépségéből, aki Brad Pitt haláli figuráját is megigézte
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki 52 évesen a Ha eljön Joe Black meseszép színésznője, aki többször is felkerült már a világ 100 legszexibb nője listára.

1998-ban mutatták be a Ha eljön Joe Black című filmet, amiben Anthony Hopkins, Brad Pitt, és Claire Forlani játszották a főszerepet. A történet alapja arról szól, hogy a Halál magára ölti egy fiatalember alakját, majd meglátogat egy dúsgazdag, idős médiamogult, akit megkér arra, hogy mielőtt elvinné a túlvilágra, kalauzolja őt a földi életben, és eközben beleszeret a férfi lányába.

A Ha eljön Joe Black voltaképpen egy remake-je volt az 1934-es Halál vakációjának, ami egy sokkal rövidebb alkotás volt. Az 1998-as verzióval kapcsolatban sokan felhozzák negatívumként, hogy túlságosan és indokolatlanul elnyújtott a cselekmény. Való igaz, nem túl nézőbarát játékidő a 181 perc, ráadásul a Ha eljön Joe Black nem egy pörgős film, hanem egy lassú folyású, karakterközpontú alkotás, éppen ezért sokaknak nem is tetszik.

Ugyanakkor nem csak a hosszával, hanem a szereposztásával sincs mindenki kibékülve. Abban persze nagy az egyetértés, hogy Anthony Hopkins itt is zsenálisan alakít, de Brad Pitt-et már nem tudták ennyire könnyen elfogadni. Míg egyesek komolytalannak és nevetségesnek tartják a szőke tincses, selymesarcú Pitt figuráját, addig mások horrorisztikusnak találják, ahogy a színész milyen kimérten és nyugodtsággal játssza a Halált.

Abban viszont már majdnem mindenki egyetért, hogy Claire Forlani hiába egy földre szállt szépség, színészkedni egyáltalán nem tud. Claire Forlani 26 éves volt, mikor a filmet forgatták, és annak idején konkrétan a fél világ szerelmes volt belé. Nem csoda, hiszen tényleg egy nagyon gyönyörű színésznő, aki élete során többször is felkerült a Stuff magazin 100 legszexibb nője listájára.


1992-ben kapta meg első szerepét a Gypsy Eyes-ban, amit olyan filmek követtek, mint a Reckless Youth, a Rendőrakadémia, a Mallrats, és A szikla - utóbbiban Sean Connery lányát alakította. A Ha eljön Joe Black után, 2001-ben lett a L'Oréal reklámarca. 2006-tól a CSI: New York című sorozatban volt visszatérő szereplő, majd a 2007-es Nora Roberts könyv feldolgozásában ő játszotta a főszereplőt.

Mielőtt hozzáment volt skót színész férjéhez, Dougray Scott-hoz, randevúzott többek között Brad Pitt-tel, Ben Stillerrel, Denicio del Toro-val, és Keanu Reeves-szel. Férjétől egy gyermeke született, aki a Milo Thomas Scott nevet viseli.

Claire Forlani 2017-ben számolt be arról, hogy öt alkalommal is menekülnie kellett Harvey Weinstein kéretlen szexuális közeledései elől.

Így néz ki most 52 évesen Claire Forlani:

(Fotó: Profimedia)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás