promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A tévénézők azonnal kiszúrták, óriási baki a TV2-n? Meglepő jelenetek egymás után a Szerencsekerékben
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő jelenetek jöttek egymás után, igazi showműsor kerekedett.

Az biztos, hogy a magyar tévétörténelem egyik legnézettebb műsora volt még a régi kiadásában is a Szerencsekerék, a kilencvenes években is milliók izgultak a játékon, amelyben nagyon érdekes feladványok jöttek egymás után, és bizony elképesztően sok baki is kikerekedett a műsor folyamán. De ezek nem technikai malőrök voltak, vagy éppen olyan hibák, amelyeket a műsorvezetők követtek el, hanem nagyon is meglepő megfejtések. Amelyek abból adódtak, hogy a játékosok mást láttak bele abba, ami maguk előtt feljött, tehát más betűkre asszociáltak, és így pedig elképesztően más megfejtés jött ki a végén,

amely meglehetősen vicces volt.

Az egyik legviccesebb jelenet az volt, amikor valahogy egy szólásba feljött a cápa szó, egy ország nevette el magát a tévéképernyők előtt, ez ma is a legikonikusabb és legviccesebb jelenet a magyar tévétörténelemben, amelyet azóta is rengetegen néznek meg:

Ám az új Szerencsekerék is elképesztően népszerű a TV2-n és rendre hatalmas meglepetések jönnek elő benne, így az ember tényleg nem tud unatkozni. A váratlan az a kifejezés, ami a legjobban leírja az egészet talán, hiszen Kasza Tibi és Sydney van den Bosch párosa mindig tartogat valami meglepetést, és hatalmas az összhang kettőjük között. Ám most egy kis baki csúszhatott a gépezetbe, és erre Kasza Tibi is felhívta a figyelmet a showban, ahol az egyik játékos bizony egy bohócruhában játszott.

Kasza Tibor egyszer csak a nézőkhöz szólt a műsorban, és elmondta, hogy mi szúrt neki szemet a műsorban, amelyet ő bakinak címzett azonnal, Sydney pedig úgy reagált erre, hogy nem lehet minden tökéletes.

Íme a vicces jelenet a műsorban:

(via Kiskegyed)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás