promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rá sem ismerni a Xena egykori harcos hercegnőjére, a szexszimbólum karrierje teljesen derékba tört a sikersorozat után
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Te emlékszel még a Xena: A harcos hercegnő című sorozatra?

Bár már nem ma volt, sokan emlékezhetünk még a Xena: A harcos hercegnő című sorozatra, ami hazánkban is hosszú éveken át heti rendszereséggel ment a televízióban. Nos, a sorozat indulása óta eltelt már majdnem 30 év, ám most is érdemes feltenni a kérdést: vajon az elmúlt 30 évben volt-e Xénánál ikonikusabb női hősnő?

A főhőst Lucy Lawless színésznő játszotta, aki elképesztő energiával öltötte fel magára a páncélt, és mutatta meg, hogy milyen fantasztikusak lehetnek a női harcosok. A sorozat 1995-ös első epizódja óta azonban eltelt már több mint 28 év így teljesen normális, ha felmerül bennünk a kérdés, vajon mi történ azóta a címszereplővel és hogy nézhet ki most az egykori harcos szépség, úgyhogy erről most le is rántjuk a leplet.

A férfiak egykori kedvence Lucy Lawless egészen pontosan 134 epizódban öltötte magára Xéna a harcos hercegnő szerepét, mára pedig elmondható, hogy ez volt élete legnagyobb szerepe. Ezt követően azonban csak kis szerepeket kapott, például a 2002-es Pókember című filmben, amiben egy rockerlányt alakít, de láthattuk őt 2003-ban a Tarzan című kalandfilmsorozatban is. 

Lucy 2010-ben a Spartacus: Vér és homok c. sorozatban ugyan megkapta az egyik főszerepet, majd annak előzménysorozatában, a Spartacus: Az aréna istenei-ben is szerepelt, a Xenával aratott sikereit így sem tudta megismételni. Így karrierjét tekintve elmondhatjuk, hogy biztosan ez jelentette számára a csúcspontot.

A színésznő egyébként 1998 óta házas, férjétől Robert Taperttől pedig két fia is született. A Xena sztárja egyébként mostanra már 55 éves, friss fotóit elnézve azonban elmondhatjuk, hogy továbbra is nagyon gyönyörű és bár kinézete már nem tükrözi a sötét hajú harcos amazon ellenállhatatlanságát, így is nagyon szexi.

Először azonban nézzük, hogy nézett ki a sorozatban, ami tökéletesen alátámasztja miért voltak milliók szerelmesek belé egykoron.

Azóta azonban eltelt majdnem 3 évtized, az Instagram-oldalán pedig több friss felvételt is találhatunk róla, ezek közül most mutatunk is néhányat. Így néz ki tehát most a Xena egykori sztárja:

Forrás: HeraldWeekly

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás