promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL most jelentette be az esti programokat érintő műsorváltozást, búcsút inthetünk a Fókusz eddigi formájának is
Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Változik a csatorna műsorrendje, az ok egészen prózai.

Pénteken mi is hírt adtunk a rendkívüli műsorváltozásról az RTL-en, ami az esti műsorokat érintette, a csatorna ugyanis az utolsó pillanatban szólt, hogy a Fókusz rövidebb adása miatt az egész késő esti műsorsáv menetrendje borul, és akik már hozzászoktak a megszokott időpontokhoz, vagy csupán a műsorújságból tájékozódnak, azok bizony hoppon maradhattak. A Fókusz pénteken 20 peccel rövidebb volt.

Akkor még nem volt biztos, hogy csak pénteken változik-e meg a tévéadó programja, vagy a jövő héten is lesznek módosítások, ezért megígértük, hogy amint további információhoz jutunk, úgy feltétlenül értesíteni fogjuk olvasóinkat. Most pedig kiderült, hogy hétfőtől kezdve minden hétköznap estére vonatkozóan újabb műsorváltozások lesznek a tévéadón.

A Fókusz továbbra is az eredetileg kiírt időpontban, 18:55-kor fog kezdődni, de az előző péntekhez hasonlóan a bruttó adásideje mostantól egész héten 20 perccel rövidebb lesz.

A szomszéd tehene is korábban, 19:30-kor indul, ami 20 perccel előbb, mint az eredeti 19:50-es időpont. A mi kis falunk esti ismétlése is korábban kezdődik, 20:30-tól látható, ami fél órával hamarabb, mint az eredeti 21:00.

Van azonban más változás is az RTL bejelentése alapján.

Az Éden Hotel (a nézettségi statisztikák alapján meglehetősen kevés) nézője örülhet, mert a társkeresős reality-vel még gyakrabban találkozhatnak a jövő héten az éjszakai műsorsávban. Miller Dávid produkciója az ünnepek előtt 22:30-kor került képernyőre, 2024 első hetében pedig 22:00 előtt néhány perccel.

Jövő héttől kezdve a műsor 21:30 és 21:40 között fog kezdődni. Ezenkívül fontos változás, hogy péntek este is képernyőre kerül az Éden Hotel, nem csak hétfőtől csütörtökig.

A sorozat egyébként nem csak az RTL-en nézhető, ha valaki nem bírja kivárni az újabb adásokat, akkor az RTL+ streaming oldalról sokkal hamarabb is betekintést nyerhet a fiatal játékosok erotikától, bicepszektől és szilikonajkaitól duzzadó kalandjaiba. Már ebből a rövid részletből is látható, hogy bizony forró ott a hangulat:

Forrás: Sorozatwiki.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás