promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kapitális hiba miatt szakadt meg az RTL forgatása, többször is le kellett állítani a munkát, senki sem bírta ki nevetés nélkül
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindenki nevetésben tört ki, folyamatosan le kellett állítani az RTL forgatását.

Bármikor bármilyen hiba vagy baki megszakíthatja a forgatási munkálatokat és az élő televíziós adásokat. Ezeken nemcsak a stábtagok, de a nézők is jókat szoktak nevetni, és szeretik is visszanézni őket. Az RTL-hez is megszámlálhatatlan mennyiségű baki kötődik, amik mosolyt csaltak az arcunkra, és megkacagtattak minket az elmúlt években.

Az emberek imádják visszanézni a híradós bakikat, vagy azokat a hibákat, amik valamelyik időjárás-jelentésbe csúsztak be; utóbbiak közül pont most az újévben került elő ismét egy, amikor egy kutya zavarta meg az élő adást.

Az RTL most ismét közzétett néhány bakiparádét, mégpedig legendásan népszerű sorozatukhoz, A mi kis falunk-hoz. A pajkaszegiek életéről szóló széria százezrek kedvencévé vált, és még mindig újabb részek készülnek belőle. Legutóbb január 1-jén kaptak a nézők egy szilveszteri különkiadást, amiben azt láthattuk, hogy Pajkaszegen hogyan búcsúztatják el az óévet.

Az újév első napján azonban nem csak a televízióban, de a sorozat hivatalos műsoroldalán is új tartalmakkal örvendeztette meg az RTL a rajongókat. A mi kis falunk egyik friss videójában azt nézhetjük meg, hogy a sorozatban játszó színésznők olyan ügyesen bakiznak, hogy kollégáik észre sem veszik. Reviczky Gábor és Debreczeny Csaba is azt állította, hogy A mi kis falunk forgatásai során a női színészek egyáltalán nem bakiznak; az alábbi videó viszont nem ezt bizonyítja.


De vajon ki szokta a legtöbbet és a legjobbakat bakizni a szereplőgárdából? Többen is komoly esélyekkel indulnának a bakikirály címért, Szabó Győző, Reviczky Gábor, Csuja Imre, és Lengyel Tamás is nagyon sokat szokott hibázni, de közülük csak egyikük csinálja úgy, hogy észre sem veszi.

Csuja Imre, ha nem jut eszébe a szöveg, konkrétan átírja a forgatókönyvet, teljesen új dialógusokat költ magának, amivel akár más irányba is tudná terelni a jelenetet, ha a kollégái nem nevetnék el magukat. Csuja Imre ezzel kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy ha már egyszer elront egy felvételt, akkor mindig meg akarja koronázni valami még nagyobb őrültséggel.

Alább van egy fergeteges válogatás A mi kis falunk színészeinek legjobb bakijairól, utána pedig lejjebb szavazhattok arról, hogy szerintetek ki a bakikirály.


Kinek a bakijai tetszettek a legjobban? Ki tudott leginkább megnevettetni? Ki legyen a király? Szavazzatok!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás