promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kéjsóvár képkockát rejtettek el a Macskafogóban, a meztelen cicalányt évtizedek óta titkolták
Borítókép:  Port.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Te észrevetted, hogy egy igazán pikáns jelenet is belekerült a Macskafogóba? 

Senkinek sem kell bemutatni a Macskafogó című rajzfilmet, amely joggal a magyarok egyik kedvenc rajzfilmje. 1986-ban mutatták be, amelyek Ternovszky Béla rendezett, producere pedig Kunz Román volt. Az USA-ban és a korábbi Szovjetunióban is bemutatták, de csak mi magyarok tudjuk, hogy a szinkronhangok tekintetében milyen nagy színészek vettek részt. Hallhatjuk benne például Benedek Miklóst, Kern Andrást, Hernádi Juditot vagy Bodrogi Gyulát. Az ikonikus zenéit pedig egyszerűen nem tudjuk kiverni a fejünkből és az, aki azt gondolja, hogy a film már biztosan nem mutat újdonságot, nagyot tévedett. 

A rajzfilm ugyanis magában foglal jó pár különös, kéjsóvár tartalmat és viccet is, gondoljunk csak a Postásy Juli hangján éneklő cicalányra, aki a  Miu - Mi újság? című dalt adta elő. Egyáltalán nem egy szokványos macska kinézetét formálták meg, főleg azért mert mindössze egy rövidke szoknya van rajta, a mellei pedig majdnem kibuggyannak belőle. Ezenkívül egy olyan jelent is belekerült, amikor a denevérek pont ez a szexisebb cicalányt találják meg és az ő vérével csillapítják az étvágyukat. 


De ennél egy sokkal merészebb dolog is feltűnik a filmben, amelyet a készítők jól elrejtettek, nem is hiába. 

Az első részben ugyanis van egy olyan jelenet, amikor denevérek érkeznek és egy hatalmas felfordulás keletkezik az egyik rezidenciában. Ekkor sorra dőlnek el az asztalok és ugranak bele a medencébe a macskák. Egy fél pillanatra pedig előtűnik valami egészen furcsa a medencéből, méghozzá egy félmeztelen cicalány. Melleit semmi sem takarja és még a mellbimbói is látszódnak.

Ez a képkocka nem mindenkinek tűnik fel, ugyanis csak nagyon rövid ideig látható, de valóban ott van a Macskafogó című filmben. Aki kíváncsi a jelentre, annak az első filmben kell keresgélnie, méghozzá a film végén, körülbelül 1 óra 25 percnél látható. 

Forrás: Player

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás