promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bődületes bakit találtak a Reszkessetek betörőkben, 33 évig senki se vette észre
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kolosszális bakit találtak most a Reszkessetek betörőkben.

Nincs karácsony Kevin nélkül. Idén sem maradhatott ki az ünnepi műsorból a Macaulay Culkin főszereplésével készült Reszkessetek betörők, amit már évek óta a TV2-n vetítenek. Az első részt 33 éve mutatták be, és az az érdekes, hogy egyedül Magyarországon viseli ezt a címet. A világ legtöbb országában az eredeti, Home Alone címen került forgalmazásba, míg Franciaországban és Olaszországban nagyon bugyuta fordítást kapott; mégis hazánkon nevetnek az amerikaiak, mert szerintük annál jobb cím nincs, mint amit Chris Columbus-ék kitaláltak Kevin kalandjának.

Természetesen ez a klasszikus karácsonyi film sem tökéletes, valahogy mindig kiszúrnak benne újabb és újabb bakikat, és úgy tűnik, még 33 évvel a bemutatása után is bőven akad benne olyan hiba, ami eddig elkerülte a rajongók figyelmét.

Biztos emlékeztek arra a jelenetre, amiben Kevin elmegy bevásárolni. Ez a jelenet egyébként már korábban is meglepte az embereket, hiszen mi mindent vett Kevin a boltban, és nem fizetett értük 20 dollárt sem. A történet szerint a 8 éves kisfiú két liter narancslevet, két liter tejet, mosószert, gyorsfagyasztott ételt, szendvicskenyeret, egy sajtos makarónit, WC-papírt, csomagolófóliát, műanyag játék katonákat, illetve a szárítógépbe való betétet vett.

Manapság ezért körülbelül 69 dollárt kellene fizetni a boltban, ami nagyjából 24 ezer forintra jön ki. Magyarán az elmúlt 30 évben 248 százalékkal magasabbak lettek az árak, és így már nem is érne olyan sokat Kevin kuponja sem, amit a narancslére váltott be.

Arról nem beszélve, hogy normál esetben milyen nehezek ezek a termékek, a 8 éves Kevin mégis olyan könnyedén lóbálta őket az utcán, mintha csak két szatyornyi vattát vett volna a karácsonyi dekorációhoz. Ezzel kapcsolatban vettek észre most egy komolyabb bakit a filmben, ugyanis ha jól megnézzük a jelenetet, kiszúrhatjuk azt a zsinórt is, amit Macaulay Culkin rendezői jelzésre meghúzott - ezzel kiszakítva a bevásárló szatyrokat. Mindemellett az is jól látszik, hogy a tej és a narancslé doboza teljesen üres.

A rajongók szerint a kellékes igazán feltölthette volna őket legalább vízzel, de tény, hogy akkor Macaulay Culkinnak sokkal nehezebb dolga lett volna a cipekedéssel.

Alább láthatjátok a Reszkessetek betörők szóban forgó jelenetét, benne a bakival:

(forrás: Daily Mail)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás