promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
30 év után elkészül az eredeti Reszkessetek betörők új része? Macaulay Culkin felnőttként tér vissza a karácsonyi kultuszfilm folytatásában
Borítókép:  Youtube
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő előzetes látott napvilágot a Reszkessetek, betörők új részéről.

Nincs karácsony Kevin nélkül, mint azt már mindannyian jól tudjuk így hamarosan újra láthatjuk a tévében a Reszkessetek, betörők című filmet, amelyet ezúttal a TV2 tűz műsorára. A Reszkessetek, betörők első három része december 24-25 és 26-án kerül majd adásba a csatornán 21 órás kezdettel, így már nem kell sokat várnunk arra, hogy újra felelveníthessük Kevin és a betörők kalandjait.

Ha valaki esetleg nem tudná, a film első részének középpontjában Kevin McCallister, egy nyolc éves fiú áll, aki véletlenül otthon marad, miközben családja karácsonykor Franciaországba utazik. Kevin kezdetben élvezi a szabadságot, de hamarosan ráébred, hogy két betörő próbálja feltörni a környékbeli házakat, így ő maga védi meg a sajátját előlük, és ebből lesz majd a bonyodalom később.

Az azóta már kultusszá váló filmsorozatból eddig összesen öt rész készül, a második 1992-ben jelent meg és a Reszkessetek, betörők 2 - Elveszve New Yorkban címet viseli, a Reszkessetek, betörők 3 pedig 1997-ben jelent meg. Ez a rész ugyanakkor már nem az eredeti szereplőgárda, köztük Macaulay Culkin főszereplésével készült. Így a történet sem  kapcsolódik közvetlenül az előző kettőhöz. Ezek mellett is készül még két Reszkessetek, betörők film is, az egyik 2002-ben jelent meg, a másik pedig 2012-ben, de ezek is az eredeti szereplők nélkül forogtak és nem meglepő módon csúfos bukás lett mindkettőből.

Most azonban egy elképesztő videó látott napvilágot a Youtube-on, amely azt sugallja, hogy hamarosan érkezhet a film folytatása! A felvételt már több mint 2 millióan nézték meg a legnagyobb videómegosztó portálon és meg kell hagyni elképesztő sikere lett.

Ám mielőtt még bárki azt gondolná, hogy 2024-ben az eredeti szereplőkkel érkezhet az új Reszkessetek, betörők film, sajnos nem erről van szó. Ez ugyanis egy paródia videó, amelyben az látható, hogy a már felnőtt Kevin McCallister (Macaulay Culkin) újra szembe kerül a két betörővel Harry-vel (Joe Pesci) és Marv-val (Daniel Stern).

Annak ellenére, hogy ez egy editált felvétel rendkívül valósághűnek tűnik, így nem csoda, hogy ennyien vetemedtek arra, hogy megnézzék. Ezt reméljük most te is meg fogod tenni itt cikkünk alján!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás