promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális Reszkessetek, betörők! koppintás egy neonáci Kevin Jamesszel? Jöhet!
Borítókép:  Kevin James a Becky című filmben. / bloody-disgusting.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Teljesen új oldaláról ismerhetjük meg a bugyuta vígjátékok hősét, Kevin Jamest, hiszen egy erőszakos neonácit alakít a kőkeménynek tűnő Becky című filmben.

Kevin James alapból a Férjek gyöngye című sorozatból, vagy a Nagyfiúk, A pláza ásza, Férj és férj, illetve A randiguru című filmekből lehet ismerős sokaknak. Mindegyikben ő alakítja a duci, vicces figurát, és máshogy igazából még nem is láthattuk a kedvelt komikust. Most viszont úgy néz ki, hogy követi a barátja, Adam Sandler útját a komolyabb műfajok felé, és eléggé kilép a komfortzónájából a legújabb filmjében.

A Becky című akció/thriller arról szól, hogy egy kislány (az Annabelle második részéből ismert Lulu Wilson) elmegy a családjával egy kellemes kis kiruccanásra egy erdőben lévő házikóba, de az életüket pokollá teszi pár nagyon komoly bűnöző (Kevin James vezetésével). A gyermek viszont nem hagyja magát, és felveszi a harcot velük, aminek a vége egy brutális vérfürdő lesz.

Igaz, hogy úgy hangzik, mintha a Reszkessetek, betörők! és Quentin Tarantino feszült találkozása lenne, de már azért is megéri majd megnézni, hogy Kevin Jamest egy agresszív neonáciként láthassuk benne. Tényleg elég idegen a színész számára ez a szerep, de legalább kiderül, hogy tud-e bizonyítani a vígjátékokon kívül is.

A Becky című, elég elvetemültnek tűnő alkotást az Élősködők (nem, nem az Oscar-díjas dél-koreai film, hanem az Elijah Woodos horror-vígjáték) rendezői, Jonathan Milott és Cary Murnion készítették, és a legújabb, felnőtteknek szánt előzetes alapján tényleg egy elég véres, durva élményben lesz részünk, amit valószínűleg nem szabad kihagynunk, ráadásul elvileg már június 5-től elérhető digitálisan, szóval örülhetünk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás