promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Adam Sandler ismét nem vicceskedik: Uncut Gems előzetes
Borítókép:  A24
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tudom néhány Sandler rajongónak elég a név is, hogy kattintson, de ez most tényleg nem vígjáték lesz.

Sosem mondtam Adam Sandler-re, hogy rossz színész, és ilyet nem is merne kijelenteni senki, aki kicsit is ért a mozihoz. Ő egyszerűen szeret a komédia világában maradni, és mint tudjuk, az jobban is fizet.

Sandler mostanság el volt foglalva a Netflixes vígjátékokkal, de a Safdie testvérek kedvéért ismét beleállt egy komoly alakításba. A színész amúgy legutóbb a 2017-es Noah Baumbach filmben, a The Meyerowitz Stories-ban játszott nagyon nagyot. Most ezt bőven le fogja pipálni, sőt, egyes kritikusok, akik látták az Uncut Gems-t a fesztiválokon, még az Oscar-jelölést sem zárják ki.

A nagy nevettető most egy Howard Ratner nevű karakter bőrébe bújik bele, aki ékszerkereskedő, de a profitja nagyját inkább jobb szereti szerencsejátékokon elszórni. Ebből is lesz a slamasztika, mivel aki belekerül az ördögi körbe, hát az már nagyon nehezen keveredik ki onnan. Jönnek a tartozások, és az a bizonyos padló is egyre közelebb kerül Ratnerhez.

A képi világ és a hangulat zseniális, és ahogy látjuk, egy afféle kevert stílust kapunk: lesz itt krimi, thriller, meg egy kis tragikomédia is.

Az Uncut Games december 25-én debütál Amerikában, nálunk meg majd még kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás