promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Arnold Schwarzenegger nekiment Stallonénak, hatalmas botrány támadt a két izomóriás között
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Imádnak viccelődni, és ahogy ezeket milyen botrányos táláják, az zseniális.

Az utóbbi időben a nosztalgia ismét csak hatalmas poilpcsápokkal kebelezi be az emberiséget, mindenki emlékezni szeretne a régi szép időkre, még az is, akinek esélye sincs erre, mivel még nem is élt a daliás napokon. Nem is csoda, hogy a Netflix Arnold Schwarzenegger, illetve a Rambo és Rocky sztárjáról, Sylvester Stallonéról is forgatott olyan dokumentumfilmeket, amelyek bemutatják, honnan indult a két nagy sztár, akik körül óriási rajongás van a mai napig. A Feláldozhatók-filmekkel pedig újra és újra megteremtik a saját legendájukat a mozikban.

Nos, már ezekben a filmekben is hallani lehetett arról, hogy a két sztár nem igazán volt jóban korábban, sőt, saját bevallásuk szerint gyűlölték egymást, hiszen a nyolcvanas é kilencvenes években igazából hasonló szerepekben játszottak, így versenyeztek is a szerepekért. Ennek a nagy rivalizálásnak pedig egy elképesztő példája, hogy miért éppen Sylvester Stallone lett az Állj, vagy lő a mamám! című vígjáték főszereplője, és azóta is ezen a sztorin röhög fél Hollywood,

de Schwarzenegger elképesztő fifikával csalta tőrbe színésztársát.

Nagyon sokszor üzentek is egymásnak egy-egy nagyobb kudarc kapcsán, nem akarták kihagyni a lehetőséget.

Sőt, a filmekben még üzentek is olykor egymásnak. A legikonikusabb pillanat pedig Schwarzenegger számára jött el, aki az Ikrek című filmben egy, a Rambo 3. részét hirdető plakát előtt áll, és méregeti a muszkliját, illetve Stallonéjét is. Majd jött az a pillanat, amelybe nagyon sokan nem láttak bele többet, nem is gondolták volna, hogy eme jelenet mögött egy hatalmas rivalizálás van.

Amúgy a Tango és Cash című film egyik jelenetében Stallone szól oda egyet Schwarzeneggernek, ekkor éppen a Conan, a barbár című film miatt.

Íme a jelenet az Ikrekből:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás