promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem titkolhatják tovább, III. Károly betiltott felvételeken mesél róla
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Őfelsége szavai egészen más megvilágításba helyezik a történteket.

Az elmúlt évek attól voltak hangosak a brit királyi család életében, hogy Meghan Markle és Harry herceg kiléptek a család szoros kötelékéből, majd Amerikába távoztak, de folyamatosan a médiában szerepelnek, és nagyon sok régi dologról rántják le a leplet. Közben II. Erzsébet halála után III. Károly került trónra, aki évtizedekig volt a háttérben anyja uralkodása alatt. És bizony rengeteg fejleménnyel kell szembenéznie, amelyek a birodalmat is feszítik. Közben Vilmos és Katalin a legfőbb támaszai, de folyamatosan cikkeket lehet olvasni arról is, hogy Harry és Károly közeledhetnek egymáshoz,

ám a nagy áttörés egyelőre nem történt még meg.

Miközben Vilmos és Károly kapcsán nagyon sok cikk születik Károly esetleges lemondásáról is, több szakértő szerint 80 éves korában lépheti meg ezt Károly.

Nem is olyan régen pedig nagyon régi, eddig eltitkolt, sőt, a nyilvánosság számára betiltott felvételeket mutattak meg Angliában, amely a mostani Károly király gyermekkorából származik. Sok felvétel 1969-es. A 18 éves uralkodó reflektál arra is, hogy a jövőben milyen uralkodó szeretne majd lenni, mindent évtizedekkel a koronázása előtt teszi, így a szavai nagyon érdekesek lehetnek.

Károly többek között arról beszél, hogy sokkal inkább családként gondol magukra, mint királyi házra. A család fontosságát emeli ki tehát az ekkor készült kisebb beszélgetésekben. Az eddig a nyilvánosság előtt elzárt felvételeken Károly és a család rengeteg olyan kis személyes dolgot tesz, amelyről eddig sehol nem láthattunk rövidebb felvételeket sem. Az elbeszélések szerint a film sugárzását később II. Erzsébet maga tiltatta be, ennek pedig prózai okai voltak, nem akarta ezeket a személyes dolgokat a nyilvánosság előtt látni. Közben a Daily Mail rovatvezetője szerint szerzői jogok miatt kerültek el a nyilvánosság elől.

Ám ebben az évben feloldották a tilalmat, így látni lehet a család legszemélyesebb pillanatait a nagyon régi időkből, tele olyan kis apró megnyilvánulással, amelyek teljesen más megvilágításba helyezhetik Károly király uralkodását, és persze a családhoz való viszonyát is. A király teljes valójában áll előttünk az ifjúkori gondolataival is.

Íme egy kis betekintés a sosem látott filmbe:

(via ELLE)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás