promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felkavaró videó terjed III. Károlyról, üveggel vágták fejbe a sajtó előtt a mostani uralkodót még évtizedekkel ezelőtt
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Károlyról ritka videók kerültek ki az internetre, amelyek tényleg új fénytörésbe helyezik a jelenlegi uralkodót, III. Károlyt.

III. Károly 2022-ben lett hivatalosan az Egyesült Királyság uralkodója, nagyon sokat kellett várnia míg trónra került, II. Erzsébet ugyanis több mint 70 évig kormányozta az országot, és ezen idő alatt elképesztő dolgok történtek Nagy-Britanniában, teljesen megváltozott a világ, társadalmi átváltozások történtek, amelyeket a brit uralkodóknak is követniük kellett.

Károly herceg pedig nagyon sokáig élte a trónörökösök könnyedebb életét, az ifén 75. életévét betöltő uralkodó számára pedig újabb kihívások érkeztek, az elmúlt években például elsősorban a család belső dolgaival kellett törődni, hiszen a sajtó és a világ rendkívül kíváncsi minden fejleményre, mióta Meghan Markle és Harry herceg pár évvel ezelőtt bejelentették, hogy vége, elköltöznek, új életet kezdenek az Egyesült Államokban, de persze fognak reflektálni a királyi család dolgaira. Ennek pedig sok hozadéka lett a médiában, sorozat a Netflixen, könyv és podcast-beszélgetések, ráadásul Károly és Harry, valamint Meghan kapcsolatáról is rengeteg popkulturális referencia született, például mese is.

A mostani III. Károly nagyon sokszor áll előttünk úgy, mint ha nem is lenne humorérzéke, vagy nagyon merev ember lenne. Ám az igazság az, hogy nagyon könnyed is tud lenni, nemrégiben igen érdekes videók kerültek fel róla a különböző közösségi média oldalakra. Brazíliában például elképesztő módon táncolt szambát a tömegben, a higanymozgása igazán elbűvölő.

De olyan is megesett, hogy a sajtó előtt Diana hercegnő egy üveggel vágta őt fejbe, Károly pedig olyan lazán veszi ezt a dolgot, hogy csak csodálkozni tudunk:

(Forrás: Euronews)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás