promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Brad Pitt elfeledett menyasszonya, szerelmüknek Budapesten vetett véget az ébenfekete bombázó
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nő, aki kikosarazta Hollywood legszebb férfiját. Nem Jennifer Aniston, és nem is Angelina Jolie volt az első híresség, akivel nem jöttek össze Brad Pitt dolgai.​

Brad Pitt a minap ünnepelte a 60. születésnapját, amit bizony elég kevesen gondolnának róla, mivel letagadhatna akár 20 évet is. Ennek kapcsán rengetegen megemlékeztek a színész pályájáról, ami bővelkedik a különböző klasszikusokban, a sztár szerelmi élete azonban nem kevésbé mozgatja meg az emberek fantáziáját.

Brad Pitt mostanában leginkább Ines de Ramonnal lehet elcsípni, bár a kapcsolatukat egyáltalán nem a nagy nyilvánosság előtt élik, a hölgy instagramja például nem is nyilvános. Ami még meglepőbb lehet, hogy a gyönyörű Ramon nem modellként, hanem üzletasszonyként dolgozik, egy ékszercég alelnöke. Inesnek van tapasztalata arról, hogy hogyan kell elbújni a lesifotósok elől, mert korábbi párja is egy hollywoodi színész volt, a Vámpírnaplókból ismerős Paul Wesley. Igaz, vele még bátrabban feltöltött közös fotókat, Pittel ugyanezt egyelőre nem tették meg. 

Ami múltat illeti, Jennifer Anistonnal és Angelina Jolieval való házasságáról rengeteg cikket olvashatunk, de volt egy fontos kapcsolata a 80-as évek végén is, ami nekünk magyaroknak különösen érdekes lehet, mivel a szakításra Budapesten került sor.  Pitt már több hónapja eljegyezte Jill Schoelen színésznőt, akivel egy rég elfeledett horror-vígjáték (Kivégzős) forgatásán jöttek össze, mikor a színésznő kétségbeesetten hívta fel Pittet, miközben Az operaház fantomjának egy újabb feldolgozását forgatták. A színész rögtön Budapestre utazott, ahol a színésznp bevallotta: beleszeretett a rendezőbe.

Brad Pitt azért nem szomorkodott sokáig, a következő években egymásnak adták a kilincsek a csinosabbnál csinosabb színésznők, mint Juliette Lewis, Thandiwe Newton, Gwyneth Paltrow, vagy Clarie Forlani.

Ami Jill Schoelent illeti, ő sosem vált igazán híres színésznővé, nagyítóval kell keresni a filmográfiájában az értékelhető alkotásokat. A horrorrajongók körében azonban van egy kisebb kultusza, A mostohaapa vagy Az operaház... című filmjei kapcsán még ma is gyakran megtalálják a B-filmek szerelmesei. A rendezővel való románca nem volt hosszú életű, de pár évvel később megismerkedett a speciális effektekkel foglalkozó Anthony Marinellivel, akivel két közös gyerekük született.

Korábban egyébként Keanu Reeves is szerelmbe esett a színésznővel egy TV film forgatásán, ami érdekes, úgy tűnik Jill nagyon jó érzéssel csapott le azokra a férfiakra, akik aztán a 90-es évek legnagyobb sztárjai lettek.

A színésznő ma már szintén elmúlt 60 éves,és bár a kor nagyon is látszik rajta, vékony alakját megőrizte idősebb korára is. Cuki nagymama lett belőle. Megmutatjuk, hogy néz ki ma, de fiatalabb korából is hoztunk pár forgatási fotót. A legvégére beszúrtunk egy rövid interjúrészletet is, ahol a színésznő arról mesél, milyen problémás volt a 80-as években az írás nőként.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás