promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Aniston és Brad Pitt gyermekeiről szívmelengető titkos fotó került elő, álomszép szőkeségek lettek a kis gézengúzok
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy világ szíve tört össze amikor Brad Pitt és Jennifer Aniston kapcsolata véget ért. Most azonban sokan örülhetnek.

A hollywoody szívtipró Angelina Jolie miatt hagyta el a Jóbarátok sztárját, 7 boldog év után adta be a válópert a férfi. Rengetegen találgatták az okokat és próbáltak belátni a történések mögé, azonban az, hogy pontosan mi vezetett a két sztár különválásához, az sosem fog teljesen kiderülni. Vitathatatlanul boldognak látszottak, azonban ne felejtsük el, hogy a sztárok világában semmi sem az, ami látszik, könnyedén elképzelhető, hogy a mosolygós fotók mögött régóta húzódó ellentétek voltak.

Végül Angelia Jolie és Brad Pitt szerelme is beteljesedett és az ő párosuk is sok rajongót szerzett magának, azonban a közösségi média felületek kommentjeit olvasva rengetegen reménykedtek abba, hogy Jennifer és Brad visszatalál egymáshoz.

A remény fel is csillant erre, amikor Brad és Angeline bejelentették: elválnak, nem tudják megmenteni a házasságukat és külön folytatják. Ebben az időben Bradet elég sokat fotózták Aniston társaságában, így a pletykák soha nem látott erősséggel kaptak szárnyra a kettőjük kapcsolatáról.

Valószínűleg ez ihlette meg azt a művészt is, aki elkészítette több sztárpár családjáról azt az idilli képet, amire minden rajongó vágyik.

Hihetetlen részletgazdagsággal és élethűen örökítette meg a soha meg nem született gyermekeket, tett egymás mellé régen szétvált párokat és vázolt fel egy olyan csodálatos jövőképet, ami végül sohasem történt meg. Szívmelengető és valahol szomorú is látni ezeket a fotókat, amik megmutatják, hogy mi lehetett volna akkor, ha a képen szereplő két ember megoldja a problémáit és sikerül végül egymás mellett letenniük a voksukat és megtalálni egymás oldalán a család boldogságát.

Különösen szívbemarkoló úgy nézni Brad és Jennifer fotóját, hogy tudjuk: Aniston mindig is vágyott volna kisbabára, ami végül sosem adatott meg neki, férjével ellentétben, akik több gyermeket is neveltek Jolie-val.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás