promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Röhejes baki: a hírműsorok egy aszteroida becsapódásáról számoltak be, de ami valójában történt, azon inkább nevetni fogsz
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egészen meglepő felvétel tartja lázban az internet népét.

Az Instragamon nemrégiben tettek közzé egy igen mulatságos felvételt, ami nem kevés kérdést vet fel az emberi képzelőerő határairól.

A fényebességgel terjedő videón az látható, ahogy egy csapat vélhetően részeg fiatal elkezd egy lyukat ásni a tengerparton, ám ami ezután történt arra egészen egyszerűen nincsenek szavak. A hatalmas lyuk természetesen másnap is ott tátongott a homokban, a kialakulásának okára azonban már egy teljesen más elmélet kezdett el terjedni. A különbőző hírműsorok stábjai ugyanis egymás után érkeztek meg a helyszínre és arról kezdtek el beszámolni, hogy egy kozmikus aszteroida becsapódás történt előző este és ez okozta a méretes lyukat a tengertől néhány méterre.

Azt nem tudni, honnan vették a hírkészítők ezt a misztikus ötletet, de az biztos hogy ezt követően emberek tucatjai jelentek meg a területen, majd lelkesen fotózni kezdték az egyébként tényleg elképesztően mély lyukat. Ezután pedig Instagram -, Facebook és különböző közösségi oldalakon közzétett posztokban vitatták meg a történteket.

A dolog érdekessége, hogy természetesen semmilyen kozmikus aszteroida becsapódásról nem beszélhetünk az incidens kapcsán, hiszen a lyuk valójában néhány részeg fiatal műve volt, mégis elképesztő utóhatása lett. 

mindsetoftherich Instagram-oldalán közzétett vicces videó alatt így nem meglepő módon azonnal záporozni kezdtek a kommentek, hiszen ilyen történetről mégis csak ritkán hall az ember. A hozzászólók nagy része nem értette, hogy ekkora baki hogy történhetett meg a hírműsorokban, és sokan az emberi butaságot, és jóhiszeműséget is felhozták példaként az eset kapcsán.

Íme néhány érdekesebb komment, amelyek a videó alatt olvashatók:

„Komolyan? Ez az oka annak, hogy nem szeretem a híreket”

Ez azt jelenti, hogy a föld lapos

Meglep, hogy a NASA nem azt állította, hogy ez egy óriási meteorit

Ez fertőző! Ez a gondolkodásmód okozza a lapos föld hullámát

Évtizedről évtizedre egyre hülyébb az ember

Most pedig végezetül nézzük az említett felvételt, ami bizonyára benned is sok kérdést fog felvetni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás