promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felismered 39 év után? Így néz ki 69 évesen A smaragd románca oltári szépségű szőke színésznője, Kathleen Turner
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nyolcvanas évek ikonikus filmjének szereplői sokat változtak az évtizedek alatt.

A smaragd románca című film egy lenyűgöző és ikonikus alkotás, amely a romantikus dráma műfajának új dimenzióit tárja fel, mai szemmel nézve nagyon sok párhuzamot fedezhetünk fel az Indiana Jones-filmekkel, illetve a Brendan Fraser főszereplésével készült A múmia-trilógiával. A történet középpontjában egy szerelmi szál áll a kalandok közepette, és ezt látjuk szépen kibontakozni a képkockákon.

A film amúgy 1984-ben készült, közel 40 éves alkotásról van tehát szó, és a főszereplők között nagyon jól működik a kémia, nem véletlen, hogy folytatást is kapott a siker nyomán az alkotás. a 40 éves Michael Douglast és a nála 10 évvel fiatalabb Kathleen Turnert akkoriban, amikor megjelentek az alkotások, szinte mindenki együtt szerette volna már látni, azt akarták a rajongók hogy nagy bejelentés közepette kiderüljön, hogy az,

amit a képernyőn és a moziban láttak, a valóság ihlette, és tényleg egy szép szerelmes pár élte át a filmben a nem mindennapi kalandokat. 

Íme a filmben a nagy találkozás pillanata, amikor ugye már mindenki sejtette, hogy ők egyszer bizony a filmben egymásra fognak találni, de még nagyon idegenként tekintenek a másikra:

De erről szó sem volt, viszont ami nagyon szép a történetükben, hogy azóta barátok, és tényleg nagyon jól megértik egymást a kamerák előtt, és persze azon kívül is, így nem is csoda, hogy több alkotásban is együtt szerepeltek. Ilyen például A rózsák háborúja című film, de nem is kell nagyon messzire mennünk, hiszen a Netflix egyik csúcsprodukciójában (A Kominsky-módszer) is együtt tűntek fel a filmkockákon, még akkor is, ha te nem ismerted már fel őket.

Kathleen Turner karrierje amúgy a kilencvenes években tört derékba, amikor egy súlyos betegséget diagnosztizáltak nála, majd egy közel tízéves kezelés következett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás