promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Látomásokkal mentette volna meg Magyarországot az apáca, Szűz Mária üzente mit kell tennie, de nem hallgattak rá és eljött a pusztulás
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az apáca látomása lehet Magyarország sorsának a kulcsa.

Kovacsics Mária Natália, vagyis Natália nővér nem számít túl ismert személynek Magyarországon, pedig kellene ismerni. A Pozsonybesztercén, német anyanyelvű családban született apáca 17 évesen lépett be az orsolyita apáca-rendbe, és 1936-ban települt át Magyarországra, belső indíttatásból.

Natália nővér már egészen fiatal korától kezdve intenzív imaéletet élt, teljesen egyértelmű volt számára, hogy életét az Úrnak szenteli - aki őszinte hite miatt nagy kegyben részesítette őt.

Natália nővér élete csupa misztérium, és bizony élete során rengeteg meghurcoltatásban volt része, a katolikus egyház oldaláról is. Az apáca ugyanis nem egy átlagos apáca volt: már egészen fiatal korától kezdve látomásokban volt része, találkozott mind Jézus Krisztussal, mind a Szűzanyával, akit István király után Natália nővér is Magyarország Mennyei Királynőjének tartott.

A látomások között különösen figyelemreméltóak is akadtak (bár mindegyik az, mi most mégis ki fogunk emelni kettőt, melyek cikkünk tárgyai. Még a második világháború előtt, az 1930-as években a Szűzanya egy jelenésben azt mondta Natália nővérnek, hogy egyháznak a felhalmozott óriási, evilági vagyonát szét kell osztania a szegények között - amennyiben ezt nem teszi meg, akkor minden elvétetik tőlük és üldözöttek lesznek.

A második világháború után Magyarországon is kegyetlen, alattomos erővel pusztító kommunizmus gyakorlatilag minden elvett az egyháztól - tízezer, ha nem százezer számra öltek meg papokat és híveket, börtönöztek be, lehetetlenítették el szerzetes- és apácarendek működését.

Egy másik óriási jelentőségű jelenésben a Szűzanya azt közölte Natália nővérrel, hogy fel kell építeni egy kápolnát, egy engesztelőkápolnát az Anna réten, a Normafán a Szent Anna kápolna közelében, és ehhez a Szűzanya pontos terveket is adott Natália nővérnek.

A jelenés szerint a kápolna megépülése esetén Magyarország megmenekül minden jövőbeli bajtól, sőt, egy olyan mozgalom kiindulópontja lesz, ami az egész világ megmenti. Bár az egyház tudott Natália nővér jelenéseiről, még sem cselekedtek úgy, ahogy a Szűzanya azt megüzente - bár a kicsiny kápolna alapkövét végül 1944 december 8-án lerakták, befejezni már nem sikerült, Mindszenty József hercegprímás 1946-ban szerette volna, ha a kápolna felépül, de a történelem máshogy alakult.

A kápolna a rendszerváltás után sem épült meg, noha komoly népi katolikus mozgalom indult az ügy érdekében. A helyre terveztek mindenféle épület-komplexumokat, de egyik sem valósult meg - és most felépült a kápolna, noha nem a Szűzanya által Natália nővérnek küldött tervek alapján.

A kápolna avatója ezen a héten pénteken, december 8-án reggel 10 órakor lesz, Budapesten, a Normafánál az Anna-réten. A spirituális szempontból hatalmas jelentőségű esemény valószínűleg életre szóló élmény lesz a résztvevőknek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás