promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teljesen le fogsz döbbeni, ha megnézed a Forrest Gump egykori gyereksztárjának friss fotóját, rá sem ismerni az egykor fénylő csillagra
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egykori gyereksztár örökre beleírta magát a filmtörténelembe, ám gyorsan távozott is ebből a világból.

Vannak olyan arcok, amelyek már első látásra annyira beleégnek az ember emlékezetébe, hogy szinte képtelenek vagyunk kiverni őket a fejünkből. Michael Conner Humphreys egyike ezeknek.

Humphreys mindössze nyolcéves volt, amikor a kamerák elé állt, hogy élete nagy szerepét eljátssza. Talán akkor még nem is sejtette, de úgy alakult, hogy arca bekerült az egyetemes filmtörténet évkönyveibe. Ő volt ugyanis az ifjú Forrest Gump, aki olyan odaadással és tisztasággal játszotta el a Tom Hanks által alakított karakter gyerekváltozatát, ami kitörölhetetlenné vált az emberek emlékezetéből.

Michael Conner Humphreys Mississippiben született, 1985 március 1-jén. Az egész Forrest Gump sztori pedig egy ártatlan casting felhívással kezdődött, amihez egy járási nehézségekkel és beszédartikulációs problémákkal küzdő, de jellegzetes kinézetű és tiszta szemű gyermeket kerestek. A fiatal fiú jelentkezett is a felhívásra és azonnal meggyőzte a rendezőt a casting során, így övé is lett az egyik legemlékezetesebb szerep a filmben.

A mozik világába történtő nagy belépése után, azonban Humphreys ugyanazon az ajtón gyorsan távozott is. Nem akart már másik filmben szerepelni, csak abban az egyben, amelyet Robert Zemeckis rendezett még 1994-ben. 

A Forrest Gump után elhatárolódott a színészettől, mert rájött, hogy ez a világ nem az övé.

Nem vagyok benne biztos, hogy gyereksztár akartam lenni; és ez úgy tűnik, nem is sikerül mindenkinek. Azt hiszem, jól döntöttem

– mondta Humpreys 2019-ben a The Sunnak adott interjújában.

A Forrest Gump megjelenése óta már 25 év telt el, az egykori gyereksztár pedig igencsak megváltozott az azóta eltelt években. Friss fotóit látva pedig szinte biztosra mondhatjuk, hogy senki nem ismerné fel, hogy ő volt az, aki eljátszotta egykoron a fiatal Tom Hanks karakterét.

Először azonban nézzük, hogy nézett ki gyerekként a filmben.

 

Humpreys most már 38 éves felnőtt férfi, de szerencsére az Instagram-oldalán meglehetősen aktív, így most mindenki láthatja, mennyit változott az évek során. 

(en.as.com)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás