promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azonnal elhűlsz? Így néz ki 56 évesen a Forrest Gump sugárzó szőke szépsége, Jenny, azaz Robin Wright
Borítókép:  Profimedia-illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Emlékszel még Jenny-re, Tom Hanks szerelmére? 56 évesen így néz ki a színésznő.

A Forrest Gump című kultikus sikerfilmet senkinek sem kell bemutatni Magyarországon sem, az 1994-ben leforgatott alkotás igazi kultiurális sarokponttá nőtte ki magát az évtizedek alatt, mikökzben generációk cseperedetek fel rajta. Kedvesség, báj, jó sztori és egy rakat történelmi elem, amely valamelyest a kis ember szemszögéből mutatja be nekünk a világ legfontosabb történéseit. Mindezt pedig kicsit úgy bemutatva, mintha igazából mind-mind a szerves nagy részei lennénk, meghatározottak a cselekvési irányaink, ám annyira azért mégsem, hogy ne lehetne boldogulni. Még ha ez a boldogulás, nem is olyan egyirányúan halad felfelé a teljesség felé.

A film központi eleme Forrest Gump, azaz Tom Hanks életének fontosabb bemutatása mellett igazából egy szerelem története, amely elválások és találkozások sorozata. Forrest szerelmét a filmben Robin Wright játssza.

Robin Wright már 56 éves, és miközben lehet, hogy nem is tudtátok, rengeteg filmben láthattátok őt viszont. Többek között A herceg menyasszonyában, a Szárnyas fejvadász második részében, illetve a Wonder Woman-filmekben is, ahol ő játszotta Antiopet.

Így néz ki most Robin Wright, akinek tündöklő szépségén egy cseppet sem látszik meg az idő múlása:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás